2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قُدامی جفت منم قدامیه

مال منم همینه 

شنیدم تو تعیین جنسیت تو سونو به مشکل برمیخوره و نمیدونن حدس بزنن بچه چیه درسته؟چون اول جفته بعد بچه؟ شما ان تی رفتید تونست حدس بزنه ؟

برای سلامتی آقا امام زمان صلوات

نگران  نباش عزیزم پاهاتو به دیوار تکیه بده بالا نگه دار

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

بچتون دختره؟آخه من شنیدم قدامی ها اکثرا دخترن

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
مال منم همینه  شنیدم تو تعیین جنسیت تو سونو به مشکل برمیخوره و نمیدونن حدس بزنن بچه چیه درسته؟ ...

اتفاقا برای منو همون غربالگری اول گفت دختره و درست بود 

واسه کسایی که مامان نمیشن یه صلوات بفرس  

قدامی ها ۸۰درصد دخترن

عزیزم منم جفتم پایین بود فقط تا میتونی استراحت کن،رابطه جنسی نداشته باش و توالت فرنگی استفاده کن زیر پاتم چیزی بذار ک بالاتر از بدنت باشه،پله و پیاده رویم ممنوع زیادم سرپا نمون،حموم خ خ کم برو نهایت هفته ای یبار،ازمن ان تی گف پایینه انومالی رفتم گف قدامیه رفته بالا

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚