dokhtr_khas مدیر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 عنوان بچه ها بیاین بگین من روانی ام😨 | مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 67 پست من اومدم خونه دوستم اونم اصرار ک شب بمون (بارعایت اصول بهداشتی) البته . خوابیدنی میگه باش منم گفتم باشه.. کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم 1399/07/02 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 😐دوستتون خوابه؟ برو بغلش کن ن نمیترسه عین خیالش نیس کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 چیشد😐 بخون جانم باد میزنهمیترسم کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
5512mh عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 1516 ن عزیزم اینجا داره باد میزنه من موندم پشیمونم میترسم نمیدونم چرانمیتونم کنترل کنم ترس مو کاش ... ازصدای بادمیترسی منم مثل توام ولی به ترسم غلبه میکنم ولی هروقت میخوابم یک صدای بیادسریع میپرم ازخواب شوهربیچاره مم بدخواب میکنم🤣🤣
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 عزیزم دیگ رنگ جوراب و اب خوردن تایپک نداره 🤨 نیاخانمم من برام مهمه این چیزی ک پرسیدم میگم ب نظرتون ترس داره یااینکه الکی ترسم کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 تموم کنید این بازی کثیفو😐😶🙏🏻تاپیک زده گشنمه بابا بخدا مسخره میکنن ملت چ تاپیکایی میزنید&n ... شمابفرمایید ب سلامت عزیزم برامن مهمه کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
ayda_aram عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 4318 نیاخانمم من برام مهمه این چیزی ک پرسیدم میگم ب نظرتون ترس داره یااینکه الکی ترسم چی بگم الان من😐آیت الکرسی بخون ایشالا درست میشه
ayda_aram عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 4318 شمابفرمایید ب سلامت عزیزم برامن مهمه ببخشید هر دو دیقه ی جواب جدید رو پیامم میدید فکر کنم با وزش باد اپلود میشید😐😑✋🏻ایشالا حل بشه مشکلتون خیلی بزرگه دلم گرفت شب خوش
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 ببخشید هر دو دیقه ی جواب جدید رو پیامم میدید فکر کنم با وزش باد اپلود میشید😐😑✋🏻ایشالا حل ب ... واقعا متاسفم من فقط درددل کردم ن اینکه تمسخرکنید کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
ayda_aram عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 4318 واقعا متاسفم من فقط درددل کردم ن اینکه تمسخرکنید تمسخر نکردم خانم من ی حرف زدم ۵۰ تا ریپلای زدید هر سری ی جواب چی بگم من؟باده دیگه نمیخورتتون ک این دیگ راه حل نداره ب قران من حرف نمیزنم شرمنده توهین شد ب شما
شهرزاد۲۲۲ عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 721 ن عزیزم دختره منم از باد استرس میگیرم نمیدونم چه مرگمه من ک میدونم روانیم ولی تورو نمیدونم
امانت_عشق عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2901 میگم شاید خونشون جن داره😶😁 😂😂😂😂😂 ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
93yasiiiii عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 عزیزم میگم میترسم از باد نوشتم دیگه بخونین بیاین دلداریم بدین میگم الکی. میترسم نه؟ صلوات بفرست ان شاالله خیره فکرای خوب کن خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
پیامبرودیوانه عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7559 خوب خونه دوستتون یا خودتون چه فرقی داره باد باده دیگه.بهش فک نکنید
شهرزاد۲۲۲ عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 721 من فکر کنم یه نوع مشکل روحیه منم دارم از باد استرس میگیرم شدید یا مثلا برم از خونه بیرون استرس دارم ک تو خونه درو قفل کردم یا نه اتو تو برقه یا نه با این که بیست بار چک میکنم یا نگرانی های الکی از اینده دارم ولی فعلا پول ندارم برم دکتر😐