2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین من روانی ام😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 67 پست
من فکر کنم یه نوع مشکل روحیه منم دارم از باد استرس میگیرم شدید یا مثلا برم از خونه بیرون استرس دارم ...

آفرین قشنگم منم دقیقا همینم که گفتی چن بار باید چک کنم مخصوصا گاز یاقفل در 

بارک. بیاد تپش قلب و کلی علایم دیگه ولی اگه خونه یکی دیگه باشم مخصوصا طبقه بالا باشه ک دیگه هیچی😞

کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم 
میگم شاید خونشون جن داره😶😁

ن بابا فک نکنم 😥😑 اخه داره باد میاد و من ازون میترسم

کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نفهمیدم و

عزیزم خونه دوستم بودم باد اومد من استرس شدید گرفتم تنم می‌لرزید تپش قلب گرفتم دهنم خشک شد حالم خراب شد میگم دورازجون شماغلط کردم اونجا موندم حالم بدبود 

دلداری میخواستم دلم میخواست بیاین بگین چیزی نیست و اینا

استارتر ميخواي همينجوري دو كلمه دو كلمه بنويسي؟!

فدات وقتی یک دفعه مینویسی میخونن ول میکنن میزن خوب احتیاج ب کمک داشتم میخواستم بمونن😞

ازصدای بادمیترسی منم مثل توام ولی به ترسم غلبه میکنم ولی هروقت میخوابم یک صدای بیادسریع میپرم ازخواب ...

چ جوری غلبه میکنی ؟نمیشه من نمیتونم ..مهمان باشم یامیزبان تواین مواقع قشنگ اب روم میره

منم از باد استرس میگیرم نمیدونم چه مرگمه من ک میدونم روانیم ولی تورو نمیدونم

حالت فوبیادارین؟یعنی فقط ازباد میترسین زمان باد حالت تپش قلب خشکی دهان استرس شدید واینادارین یا وسواس فکری ینی اینکه فک میکنین درو نبستین موقع خروج و اینا؟نمیدونم مشاورقابل درمان هست یا نه الان ک پاییز بازم بادو بارون شروع میشه این منم تا صبح ترس و لرز😑

صلوات بفرست ان شاالله خیره فکرای خوب کن

فدات گلم حالم خیلی خراب بود الان خوبم کلا اب روم می ره بدم خونه یکی این مواقع مثله بچه ها میلرزم😐

تمسخر نکردم خانم  من ی حرف زدم ۵۰ تا ریپلای زدید هر سری ی جواب  چی بگم من؟باده دیگه  ...

من رویه. پیامتون فقط دوبار جواب دادم چون واقعا دلم شکست تواون شرایطی ک ازلحاظروحی بهم ریخته ایی اگه نیاز ب. کمک نداشتم که تا پیک نمیزدم هرکسی مشکلش براش بزرگه وگرنه اسمش مشکل نبود ممنون بابت کمک هایی ک کردین دیشب 

شم ام ببخشید ک ریپلای کردم