dokhtr_khas مدیر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 عنوان بچه ها بیاین بگین من روانی ام😨 | مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 67 پست من اومدم خونه دوستم اونم اصرار ک شب بمون (بارعایت اصول بهداشتی) البته . خوابیدنی میگه باش منم گفتم باشه.. کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم 1399/07/02 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 باشه چی باشه؟؟؟ کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 ایتکه کامل تعریف نمیکنی و نصفه ول میکنی، میشه شک کرد. بله متاسفم عیب نداره ولی ی دفعه میگم همه میذاررید می ید حتما کمک خواستم ک تاپیک زدم کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
فدایتوسری۴ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 3004 عزیزم میگم بهداشت رعایت میکنیم نه میگم ینی اون تعارف کرد تو وایسادی برا شب برای کرونا نمیگم که برای سلامتی آقا امام زمان صلوات
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 ن بخواب اشکالی نداره میگم اضطراب گرفتم شمام ازباد میترسین؟ کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 نه میگم ینی اون تعارف کرد تو وایسادی برا شب برای کرونا نمیگم که ن این حرفانیست بینمون الان ازباد میترسم طوفان شدید بشه چی چیکارکنم کاش میرفتم خونه خودمون کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 خب؟ نوشتم خانم گل بخون کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 اره 😑 میخوام بگم ترسم بیخوده یاحق دارم؟فکرم اینه که چ جوری فرار کنم اگ شدید شد طوفان😢 کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 عکس خودته نه کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 تو روانی عزیز جان دلیلش میگی؟ینی شمابودین نمیترسیدین پس چرا من میترسم فوبیا دارم الان اینجا طبقه سو مه انگاربیشترترس ورم داشته کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 پروفت خودتی؟ ن قربونت کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 چون خونه دوستت میخوای بخوابی روانی هستی؟🤔🤔 ن عزیزم اینجا داره باد میزنه من موندم پشیمونم میترسم نمیدونم چرانمیتونم کنترل کنم ترس مو کاش میرفتم خونمون اونجا کمترمیترسیدم کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 تموم کنید این بازی کثیفو😐😶🙏🏻تاپیک زده گشنمه بابا بخدا مسخره میکنن ملت چ تاپیکایی میزنید&n ... نیاعزیزم و تا اخرنخوندی قضاوت نکن کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 باد ترس نداره پنجره رو ببند برو زیر پتو تپش قلب گرفتم دوستم حالم دگرگونه ثانیه رومیشمارم صبح شه کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم
ayda_aram عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 4318 تپش قلب گرفتم دوستم حالم دگرگونه ثانیه رومیشمارم صبح شه 😐دوستتون خوابه؟برو بغلش کن
dokhtr_khas مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 451 اسی اصلا کار ندارم که تو این کرونا رفتی فقط با رعایت نکات بهداشتی کلا که میگی محاله تو ی جا باشی امک ... چی؟متوجه نشدم کاربرقدیمی ام..باشماره کل اعضایه خانواده عضو شدم و این دیگه اخریه😏کاربرهای بای. سابقم