2777
2789

من از نوجوونی تا الان که ۲۵ سالمه و دوتا بچه دارم خییییلی جوش میزدم...الان دو سه ماهه دارم راکوتان میخورم...بخاطر زیاد جوش زدن صورتم مخصوصا گونه هام پرِ چاله شده..میخوام میکرونیدلینگ کنم...کسی تو اصفهان جایی میشناسه که خیییلی خوب میکرو انجام بدن هم مواد و کوکتلی که استفاده میکنن درجه یک باشه هم دستگاه خوب و هم باتجربه وکار بلد باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چیکار کردی؟دکتر خوب پیدا کردی؟

سلام. قبلا برا جوشام پیش سهیلا طاهری رفته بودم که پیش همونم نوبت میکرونیدلینگ گرفتم و شنبه ی هفته ی قبل رفتم پیشش انجام دادم. خدا روشکر راضی بودم. ۴۵۰ گرفت اَزَم. از قبل و بعد خودم عکس گرفتم. خودمو که همینجوری تو آینه نگاه میکنم هیچ تغییری احساس نکردم ولی وقتی عکسامو با هم مقایسه کروم دیدم نه انگار یکم بهتر شده😍میخوام بازم ادامه بدم ایشالا که کامل خوب شم

سلام عزیزم میکرو ادامه دادی؟راضی بودی

سلام عزیزم.. من سه جلسه میکرو و دو جلسه لیزر رفتم بهتر شده یکم ،، الان۶ ماهه که دیگه نرفتم ولی میخوام حتما هر دوشو ادامه بدم تا خوب شه

توی۶ماهی ک‌ولش کردی برگشت نداشت؟

عزیزم تغییرش خیلی محسوس نبود بیشتر با عکس قبل و بعدم متوجه تغییر شدم و برگشت هم نداشته... این درمان هارو باید خیلی ادامه داد تا نهایتا ۵۰،۶۰ درصد نتیجه گرفت

جوش نمیزدی بعدش؟

دو جلسه آخری که لیزر رفتم بعدش که ترمیم کننده میزدم یکم جوشای خیلی ریز چرکی میزد بهم.. ولی جون خیلی ریز بود مشکلی ایجاد نکرد جاشم نمیموند