2777
2789
عنوان

کمککک جای جوشِ گود میکرونیدلینگ اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 19 پست

بچه ها میکرونیپلیگ اصلا چیز مهمی، نیست خودتون میتونید یک رولر سر طلایی بگیرید تو خانه بزنید چیزکه مهم مراقبت های بعد هست  ترمیم کننده خوب، ضدافتاب خوب اگ اینها رعایت نشه هیچ فایده نداره ک هیچ لک هم میارید این پیج ک میزارک کلی محصولات پوستی، مراقبتی اصل امریکا دارن همه هم ارگانی که  بدون اسیب به بافت پوست  اگ مشکل هزینه ندارید برند جهانی خوب میخواید عالیه البته قیمتش نسبت به حجمشون میرزه هر ضدافتاب، درمانیش یکسال و نیم بیشتر دارید واریزی ها و رضایت مشتری ببینید فقط متوجه میشید  foreverlivingesfahan7  

شماره واتساپ ۰۹۰۱۰۱۸۳۰۲۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. قبلا برا جوشام پیش سهیلا طاهری رفته بودم که پیش همونم نوبت میکرونیدلینگ گرفتم و شنبه ی هفته ی ...

سلام عزیزم،به نظر من واسه جوشات یا پوستت کلا برو پیش دکتر مسلمی تشخیص عالی بینظیر

من هنوز هفته ای یه دونه راکوتان میخورم اگه کلا قطع کنم دوباره جوش میزنم

راکوتان خیلی بده عوارضشو میدونی خودتم میگی نخوری جوش میزنی من بهت مینا مسلمی اول و نخواستی دکتر یوسفی شمس آبادیه معرفی میکنم

راکوتان خیلی بده عوارضشو میدونی خودتم میگی نخوری جوش میزنی من بهت مینا مسلمی اول و نخواستی دکتر یوسف ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم بخاطر معرفیت. خدا رو شکر از وقتی چربی تزریق کردم خییلی کمتر از قبل جوش میزنم و دیگه راکوتان نمی‌خورم.