2821
2789
عنوان

سکته مغزی

8093 بازدید | 53 پست

دوستان تورو خدا کمکم کنید مادرم سکته مغزی شدید کرده بعد بیست روز ب ای سی یو انتقال دادن ۱۰روز وینتلاتور بهش وصل بود حالا که جدا شده از دستگاه خواب آلود تورو خدا هراطلاعاتی دارید بهم بگید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تورو خدا چی شد بگو بهم من حالم بد 

ببین مادر من سکته شون خییییییلی شدید بود . الان بعد از ۴ سال بهتر شدن ولی نه کامل.

هوش و حواس و حافظه مادرم کاملا درسته ولی در حد کلمه حرف میزنن . راه میره ولی خییییلی اروم و دست راستش هم که کلا کار نمیکنه . مادر شما چند سالشونه ؟

هر سوالی داری بپرس. دیگه این ۴ سال خبره شدیم 

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین
تست گرفتن کرونا نبود خیلی حالم بد

توکلت به خدا باشه منم شوهرم یک هفته روده اش عمل کردن توده داشته حالا دادن آزمایش گفتن خدا نکرده بدخیم باشه باید عمل بشه یا شیمی درمانی توکلم به خداست 😔

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
 ببین مادر من سکته شون خییییییلی شدید بود . الان بعد از ۴ سال بهتر شدن ولی نه کامل. هوش و حو ...

توروخدا کمکم کن سمت چپ بدنش لمس شده تو بخش بود حالش بد شد بردن ای سی یو دستگاه تنفس بهش وصل کردن الان سه روز دستگاه کشیدن ولی خواب همش هرچی میدونی بگو چکار کنم