2821
2789
عنوان

سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 8093 بازدید | 53 پست
عزیزم خوب هستید ببخشید چندبار بهت پیام دادم ارسال نشد  حال مادرتون چطوره بهتر شدن انشاالله که ...

عزیزم خدا بیمارتونوحفظ کنه انشالله مادر من حدود ۶ ماهی میشه سکته کرده خیییلی نگران دستشم پاش حس داره اما دسش نه ، برا دست چکارایی خوبه انجام بدم ؟

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
عزیزم خدا بیمارتونوحفظ کنه انشالله مادر من حدود ۶ ماهی میشه سکته کرده خیییلی نگران دستشم پاش حس داره ...

انشاالله که زودتر خوب بشن 

طمان میبره فیزیوتراپی خیلی تاثیر داره یکی هم روغن مالی با روغنهی گرم مثل روغن سیاهدونه یا روغن حیوانی که داخلش زنجبیل و فلفل سیاه زدی یا روغن بوقلمون اینا خیلی خوبه روزی یک یا دوبار ماساژ بدید 

از لحاظ روحی هم تناش نذارید وغذاهایی که مزاجشون سرده اصلا لب نزنه  حتی آبمیوه های صنعتی 

توکلت به خدا باشه انشاالله که خوب میشن

🙏🙏اللهم صل علی محمد وال محمد 💚برای فرج آقا امام زمان صلوات بفرستید 💚🙏🤚🤚🤚🤚💙خدا جونم زندگیمو به تو سپردم بهترینهارو سر راهم قرا بده 💙خدایا حاجت دلمو از خودت میخوام 🙏🙏🩵🩵 خدایا برای تمام نعمتهات شکر و میدونم اونی که میخوام بهم میدی به وقتش 🥰👶👶👦🧒

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشاالله که زودتر خوب بشن  طمان میبره فیزیوتراپی خیلی تاثیر داره یکی هم روغن مالی با روغنهی گر ...

ممنونم عزیزم انشالله، ۴روز پیش آمپول مصپورت براش تزریق کردن گفتن کمک میکنه ب حرکت دستش توکل بخدا، ماساژ میدیم یکروز ، درمیونم فیزیوتراپی دگ امیدمون بخداست شماهم دعا کن فدات شم🙏❤

ممنونم عزیزم انشالله، ۴روز پیش آمپول مصپورت براش تزریق کردن گفتن کمک میکنه ب حرکت دستش توکل بخدا، ما ...

سلام دوستم

خوبید؟

من از تاپیکهای مربوط به سکته مادرتون شمارو میشناسم

حال مادر بهتره ان شاالله؟

مادر منم نزدیک یک سال از سکته اش میگذره هنوز دستش حرکت خاصی نداره😞

اومدی تا بره فصل دیوونگی،شدی آرامش کل این زندگی😍
سلام دوستم خوبید؟ من از تاپیکهای مربوط به سکته مادرتون شمارو میشناسم حال مادر بهتره ان شاالله؟ م ...

سلام گلم ممنونم شما خوبی ، مامانم خوبه خداروشکر خیلی بهتر شده چن روز دگ میشه یکسال ، دستش هنوز کارایی نداره ولی خب الحمدالله یکم حساش برگشته ، انشالله دست مادر گلت خوب میشه نگران نباش دست خیلی زمان بره، ما ۴ تا دوستیم از همین سایت آشنا شدیم پدر مادرامون سکته کردن شرایطشون تقریبا مشابه ، ی گروه واتساپ داریم خیلی بدردمون میخوره باهم حرف میزنیم راهکارامونو بهم میگیم خلاصه خیلی خوبه دوست داشتی من شمارمو بهت میدم میای گروه آشنا میشی واقعا خوبه

سلام گلم ممنونم شما خوبی ، مامانم خوبه خداروشکر خیلی بهتر شده چن روز دگ میشه یکسال ، دستش هنوز کارای ...

ممنونم عزیزم

آره حتما، خوشحال میشم❤️درخواست دوستی میدم بهت

اومدی تا بره فصل دیوونگی،شدی آرامش کل این زندگی😍
بهم پیام بده تو خصوصی شمارمو بذارم😘

عزیزم من بهتون درخواست دوستی دادم. برای عضو شدن تو گروه وانسانی که گفتین درمورد سکته مغزی هستش

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
سلام گلم ممنونم شما خوبی ، مامانم خوبه خداروشکر خیلی بهتر شده چن روز دگ میشه یکسال ، دستش هنوز کارای ...

سلام....میشه به منم کمک کنید پدرم ۸روزه سکته کرده ن حرف میزنه نه تکلم داره..واییی ک هر ثانیه میمیرم زنده میشم با دیدنش

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
مغز در حالت خواب خودشو ریکاوری میکنه و دوباره خودشو بازسازی میکنه ایشالا حالشون زودتر خوب میشه 

سلام شما تکلم بیمارتون برگشت؟

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
سلام....میشه به منم کمک کنید پدرم ۸روزه سکته کرده ن حرف میزنه نه تکلم داره..واییی ک هر ثانیه میمیرم ...

سلام عزیزم انشالله خدا سلامتی رو بهشون برمیگردونه🙏 خونه ان یا بستری؟ مشکل حرکتی ندارن؟ حالتو درک میکنم کاملا توکلت بخدا باشه عزیزم ، از دست دادن تکلم و باقی آسیب ها بستگی ب شدت سکته و اینکه سکته از کدوم نوع باشه متفاوته حال عمومیشون چطوره

سلام عزیزم انشالله خدا سلامتی رو بهشون برمیگردونه🙏 خونه ان یا بستری؟ مشکل حرکتی ندارن؟ حالتو درک می ...

سلام عزیزم...دو روز مرخص شدن...سمت راست کلا لمسه تکلم هم ندارن مثلا به سختی کلمه میگه

سلام عزیزم...دو روز مرخص شدن...سمت راست کلا لمسه تکلم هم ندارن مثلا به سختی کلمه میگه

توکل بخدا هر چ زودتر جلسات فیزیوتراپی و ماساژ رو شروع کنید اگر کلمه میگن حتی ب سختی نشونه خوبیه

ما از یک روزایی گذشتیم کل خانواده پریشون و ناراحت و...‌ اما الحمدالله مادرم الان خوبه ، دستش خوب نشده ولی خب اروم اروم راه میره ب کاراش میرسه 

روحیه برای بیمارای سکته ای شرط اوله اینکه یهو زندگیشون تغییر ب این بزرگی کرده اصلا براشون قابل هضم نیس باید همگی همت کنید و انشالله سلامتیشونو بدست میارن🙏🙏

فقط فیزیوتراپی و ماساژ با نیمه لمس بدن با روغنای شترمرغ سیاهدونه زیتون ... خیلی موثره 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز