2821
2789
عنوان

سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 8093 بازدید | 53 پست
توروخدا کمکم کن سمت چپ بدنش لمس شده تو بخش بود حالش بد شد بردن ای سی یو دستگاه تنفس بهش وصل کردن الا ...

ببین تا جایی که من میدونم اگه سکته خیلی شدید باشه سمت راست لمس میشه ( مثل مادر من ) 

پس مطمئن باش  انشالله درمان مادر شما نتیجه بهتری خواهد داشت.

از طرفی کسی که سمت چپش لمس بشه ، گفتارش به مشکل نمیخوره و این خودش واقعا یه مزیت هست.

ببین یه آمپولی هست که سه چهار ساعت بعد از سکته باید بیمارستان زده باشه. خیر ندیده ها واسه مادر من نزدن.انشالله به مادر شما زده باشن این آمپول رو . این آمپول عوارض سکته رو خیلی کم میکنه.

انشالله کم کم مرخص میشن ولی باید با جدیت تمام فیزیوتراپی و کاردرمانی و گفتاردرمانی انجام بدهید.

۶ ماه اول بهد از سکته ، درمان خیلی سریعتر و بهتر هست . پس وقت رو از دست ندهید .

کدوم شهر هستی؟

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین تا جایی که من میدونم اگه سکته خیلی شدید باشه سمت راست لمس میشه ( مثل مادر من )  پس مطمئن ...

ما قم زندگی میکنیم هرچی زنگ میزنم ای سی یو میگن تغییری نکرده خوابه مادر شما چندروز موند تو ای سی یو مادر من وقتی بخش بود حرف میزد الحمدالله هوشیار بود ولی الان هوشیار نیست همش خوابه با فیزیوتراپ هماهنگ کردم اومد زنگ بزنم بیاد ولی مشخص نیست کی مرخص بشه 

ما قم زندگی میکنیم هرچی زنگ میزنم ای سی یو میگن تغییری نکرده خوابه مادر شما چندروز موند تو ای سی یو ...

درخواست دوستیم رو قبول کن اگه دوست داری البته 

درخواست دوستیم رو قبول کن اگه دوست داری البته 

عزیزم مادره منم سکته مغزی کرده تو تاپیکام هست ۳ ماه بیشتر شده😪😪 نیمه چپ بدنش لمس شده بود پاش یکم حس برگشته اما دستش نه خیلی نگرانم مادر شما بدون کمک راه میره؟ چ کارایی بکنم دسش را بیفته؟ ممنون میشم راهنمایی کنی

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
ن فشارخون بالا

مامان منم اول تیرماه براثر فشارخون بالت سکته شدید کرد خسته شده از بستر خابیدن خیلی دلم گرفته😪😪 انشالله بزودی خوب بشه مادرت🙏

عزیزم مادره منم سکته مغزی کرده تو تاپیکام هست ۳ ماه بیشتر شده😪😪 نیمه چپ بدنش لمس شده بود پاش یکم ح ...

دوست عزیز سکته مادر من به قدری شدید بود که الان بعد از ۴ سال و با این همه دوا و درمان ، دیگه از خوب شدن دستشون ناامید شدیم. ولی از صحبتهات مشخصه وضعیت مادر شما خیییلی بهتر هست . ببین تا حایی که من میدونم دست خیلی سخت تر و دیر تر از پا خوب میشه. ولی تا دیر نشده هر جور درمانی انجام بدهید حتی ورزش و ماساژ های معمولی توی خونه. ما کاردرمانی و فیزیوتراپی های مختلف بردیم . تهران از لحاظ درمان خیلی بهتره. اگه مبتونی مادرت رو ببرین کلینیک تبسم تهران. اونجا واقعا خوبه .متاسفانه اون اوایل ما این کلینیک نبردیم وگرنه خیلی بهتر میشد مادرم. از توی نت کلینیک تبسم رو سرچ کن. اگه رفت و امد به تهران سختتون نیست حتما اونجا برین. البته الان توی این وضعیت کرونا نمیدونم باز هستن یا نه. انشالله بهتر باشن مادرتون.به مادر منم دعا کنین😔

دوست عزیز سکته مادر من به قدری شدید بود که الان بعد از ۴ سال و با این همه دوا و درمان ، دیگه از خوب ...

ممنون عزیزم انشالله بحق خانم فاطمه زهرا حال همه مادرای بیمار خوب بشه ک چشم و چراغ خونه مادره، من ک نابود شدم درست موقع زایمانم این اتفاق افتاد یادم میفته چقد خوشحال بود وسایلاشو جم کرده بود بیادخونم میخام دق کنم😪 بازم هزارمرتبه خداروشکر میکنم مدیونشم ک مادرمودارم امیدم ب خودشه ک  انشالله خوب شه، تهران بردنش سخته اما اگه بدونیم خوب میشه میبریمش فعلا ۳۲ جلسه فیزیوتراپی بردم از فردا قراره ی مرکزه دگ ببریم توکل بخدا 

ممنون عزیزم انشالله بحق خانم فاطمه زهرا حال همه مادرای بیمار خوب بشه ک چشم و چراغ خونه مادره، من ک ن ...

الهی خدا دل هممون رو خوش کنه. ببین باورت نمیشه منم باردار بودم و چند روز مونده به زایمانم این اتفاق افتاد.تازه مادر من صد برابر بیشتر از مادر شما سکته اش سنگین بود. من که اون سال خودم نابود شدم و دیگه هم آدم سابق نمیشم. الان بعد ۴سال یه کم فقط پاشون خوب شده. تکلم مادرم هم دچار مشکل شد و هنوز نمیتونه یه جمله بگه.مادر من فقط ۵۰ سالش بود متاسفانه. اینا رو گفتم که امیدوار باشی. مطمئن باش که بعد از یه مدت کوتاه انشالله خوب میشن 

الهی خدا دل هممون رو خوش کنه. ببین باورت نمیشه منم باردار بودم و چند روز مونده به زایمانم این اتفاق ...

ای جانم بخدا با تمام وجود درکت میکنم😪 خیلی سخته اینطور دیدنشون شما چن جلسه بردین فیزیوتراپی، میگی پاش بهتره ینی تنهایی راه میرن؟ دستشون مطلقا حس نداره؟ من خیلی نگران دستشم وارد ماه ۴ شدیم فعلا ک هیچ خبری نیس کاملا لمس شده بخدا موهام کلی سفید شده تو این چن وقته زندگیمون بهم ریخته کلا، بازم امیدت بخدا باشه ازش دور و بعید نیس یهو دیدی  هم تکلم ۶ دست کاملاخوب شد❤🙏

ای جانم بخدا با تمام وجود درکت میکنم😪 خیلی سخته اینطور دیدنشون شما چن جلسه بردین فیزیوتراپی، میگی پ ...

الحمدالله دستگاه مادرمو کشیدن ان جی دماغم کشیدن فقط تنفسش یکم مشکل داره دستشویی میفهمه ولی بخاطرکرختی پاهاش نمیتونه دعا کن براش الهی مادرتون لباس عافیت تنش کنه منم براش حمد شفا میخونم 

ای جانم بخدا با تمام وجود درکت میکنم😪 خیلی سخته اینطور دیدنشون شما چن جلسه بردین فیزیوتراپی، میگی پ ...

قربونت. لطف داری

ببین فیزیوتراپی و کاردرمانی و گفتار درمانی که اینقدر جاهای مختلف بردیم که شمارشش از دستم در رفته دیگه ولی خب دیگه الان خود دکترها هم میگن خیلی تغییری نمیکنه . مگه خدا معجزه کنه 😔

الان خودشون راه میرن ولی خیییلی اهسته . یه مسیر ۱۰ متری رو که میره هم زود خسته میشه. دستش هم از اول کتفشون خوب بود ولی آرنج و انگشتها کلا صفر صفر. 

فقط امیدوارم معجزه بشه. دعامون کن

عزیزم خوب هستید ببخشید چندبار بهت پیام دادم ارسال نشد 

حال مادرتون چطوره بهتر شدن انشاالله که خدا شفاشون بده 

نگران نباش عزیزم ما هم مشک شمارو داشتیم البته بیمار ما خیلی بدتر از مادرتون بودن سه بار سکته تو ۵ روز داشتن  که باعث شد کل بدن بیحس بشه اصلا نمیتونست حرف بزنه حتی یک کلمه غذا هم فقط از راه بینی فقط پوره خیلی نرم

اما خدارو شکر بعداز دوسال خیلی خوب شده خودش با کمک عصا راه میره کاراشو بیشتر خودش انجام میده و صحبت هم میکنه

البته خیلی کارا براش کردیم هرروز فیزیو تراپ میبردیم 

کل بدنشو با روعنهایی که طبعشون گرمه ماساز دادیم حتی شده روزی دوبار اینکارو کردیم 

و فقط غداهای گرم بدید بخوره گوشت بلدرچین. بوقلمون . عسل طبیعی مخصوصا اگر بتونید زل رویال پیدا کنید خیلی مقوی هست 

عزیزم فقط امیدتون به خدا باشه براش هفتاد تا حمد بخونید مخصوصا کنار خودش باشید بخونید 

اصلا هم تنهاش ندارید بهش امیدواری بدید و بگید خیلی بهتر شدی هیچی مثل استرس براش بد نیست

🙏🙏اللهم صل علی محمد وال محمد 💚برای فرج آقا امام زمان صلوات بفرستید 💚🙏🤚🤚🤚🤚💙خدا جونم زندگیمو به تو سپردم بهترینهارو سر راهم قرا بده 💙خدایا حاجت دلمو از خودت میخوام 🙏🙏🩵🩵 خدایا برای تمام نعمتهات شکر و میدونم اونی که میخوام بهم میدی به وقتش 🥰👶👶👦🧒