2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 68 پست
من هیچ وقت ب مامانش وباباش فعش ندادم پس توقعش هم ندارم تمام

ببین عزیزم شما شخصیت خودتو نشون دادی ک احترام نگه داشتی اون شاید خیلی ب خانوادت علاقه ام داشته باشه ولی خب یک لحظه عصبانی شده و متوجه حرفش نبوده تو با بخشندگیت میتونی اونو شرمنده کنی

وزن اولیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم شما شخصیت خودتو نشون دادی ک احترام نگه داشتی اون شاید خیلی ب خانوادت علاقه ام داشته ...

دوست دارم ببخشمش اما چرااون حتی  ی پیام بابت عذر خواهی نداده

19

عزیزم من یک سال از شما بزرگ ترم سر همچین مسائلی اگه بخوای انقدر بهم بریزی تو زندگی هزارتا مشکل بزرگ تر سراغ ادم میاد اون موقع میخوای چیکار کنی؟ هر سری میخوای ب مرگ فکر کنی؟ 

وزن اولیه 
دوست دارم ببخشمش اما چرااون حتی  ی پیام بابت عذر خواهی نداده

خب مرد ها غرور دارن اماا تا قضیه رو کامل تعریف نکنی نمیشه قضاوت کرد شاید خب اونم از ی چیزی ناراحت شده باشه 

وزن اولیه 
اخه مگه ب این راحتی میشه بیخیال یه زندگی شد؟ تو هر زندگی بحث و دعوا هسش مهم اینه ک چجوری حلش کرد اخل ...

عزیزم اگه حرفای قبلمو دیده بودین گفتم با حرف زدن اگه درست نمیشه بعد یک فکر اساسی بکنه برا زندگیش منظورم از فکر اساسی که فقط طلاق نیس 🙄 بعدم بیخیالشون شو رو بخاطر این گفتم که انقدر ارزش نداره که خودشو بدبخت کنه بیخیالشون باشه محل نده 😐

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
 عزیزم من یک سال از شما بزرگ ترم سر همچین مسائلی اگه بخوای انقدر بهم بریزی تو زندگی هزارتا مشکل ...

ببین گلم من دوریش بیشتر اذیتم میکنه تا حرفا وچرندیاتی ک گفته،من خیلی بهش وابسته بودم

عزیزم اگه حرفای قبلمو دیده بودین گفتم با حرف زدن اگه درست نمیشه بعد یک فکر اساسی بکنه برا زندگیش منظ ...

حالم خیلی بده شبا ب زور خوابم میبره ی ادم تا چ حد نمک ب حروم

عزیزم من نزدیک به دوساله ازدواج کردم خیلی ام باهم دیگه مشکل داشتیم همین اتفاقی ک برای شما افتاد برای منم افتاد خب منم بخاطر اینکه احترام به خانوادش میزارم خیلی ناراحت شدم ولی خب کوتاه اومدم و خیلییی جاهای دیگه کوتاه اومدم چون اختلاف اخلاقیمون زیاد بود ولی خب کم کم اخلاق و رفتار هم دستمون اومد

وزن اولیه 
خب مرد ها غرور دارن اماا تا قضیه رو کامل تعریف نکنی نمیشه قضاوت کرد شاید خب اونم از ی چیزی ناراحت شد ...

عزیزم قضیه اینه ی نفر اومد پیش ما بد اینو گفت بعدمامانم گف ک ی نفراومدع اینحوری گفته اینم سرقضیه این ک چرااسمشونمیگی بمامانم فعش داد،اخه مامان من چ گناهی داره نخواسته باگفتن اسم طرف دعوا بشه و....حتی اگ مامانمم مقصربود وظیفش نبود فعش بده بار اولشم نیس بارچندمشه

میدونی ما ادما هیچوقت خودمونو جای طرف مقابل نمیزاریم خودمم اینجوریم منظورم ب شما نیست کاش کامل توضیح میدادی بدون کم زیاد تا بشه از طرف اونم ب قضیه نگاه کرد و راهنمایی کرد

وزن اولیه 

اینو لینکشو برات میفرستم گوش کن.بخدا با بقیه سخنرانی ها فرق میکنه.من الان میگم کاش اول زندگیم یکی اینجور حرفارو به من میزد.حالا من دارم به شما میزنم این حرفارو.اگه زندگیتو بخوای حفظ کنی چیزیکه فکرمیکنی دوست نداری هم باید گوش بدی اثر خودشو میذاره مطمئنا