2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 68 پست
عزیزم قضیه اینه ی نفر اومد پیش ما بد اینو گفت بعدمامانم گف ک ی نفراومدع اینحوری گفته اینم سرقضیه این ...

ناراحت نشو ولی اشتباه اول از مادرت بوده برای چی وقتی ی ازدواجی سر گرفته باید اینارو جلو دامادش بگه ؟ و باعث بشه ک اون ادم کوچیک بشه

وزن اولیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نشو ولی اشتباه اول از مادرت بوده برای چی وقتی ی ازدواجی سر گرفته باید اینارو جلو دامادش بگه ؟ ...

ببین ماچیزی بشنویم میگیم اونم بشنوه میگ،حالا این کجاش اشتباه ،حالا اصلامثال میزنیم تقصیرمادر بنده بود ایشون باید فعش میداد

ببین عزیزم اینکه میگم اشتباه منظورم اینه ک مادرتون بدون سیاست و با سادگی دامادشو از خودش دونسته و گفته درصورتی ک این حرف نباید زده میشد خب اگه بد بود ک نباید قبولش میکرد و اگه خوبه و اونجور ک اون ادم گفته نبوده ک برای چی بهش گفتید ک ناراحت بشه؟ مثلا اینو نمیدونست اتفاقی میوفتاد؟ ب جز اینکه ی بحث پیش نمیومد 

وزن اولیه 
ببین عزیزم اینکه میگم اشتباه منظورم اینه ک مادرتون بدون سیاست و با سادگی دامادشو از خودش دونسته و گف ...

ببین گلم  ماقرارشد تقریباهرچیزی میشنویم بگیم ب هم ،ناسلامتی مادرم بزرک تره

مثلا شوهرتون میاد میگه فلان ادم گفت شما خیلی خانواده بدی هسید و یا فلان ادم گفت دخترتون خیلی دختر بد ...

خودش جلومن چندبارمیگفت من خاستگارهرکی رفته بودم بهم ن هم نمیگفتن شمابودی ناراحت نمیشدی وقتی ب رخت میکشچ

ببین گلم  ماقرارشد تقریباهرچیزی میشنویم بگیم ب هم ،ناسلامتی مادرم بزرک تره

قرار گذاشتن و بزار کنار خانوم یک خونه ی سری سیاست های رفتاری باید داشته باشه من اگه بدونم شوهرم از چیزی ناراحت میشه و ندونستنشم باعث هیچ اتفاقی نمیشه خب نمیگم بهش ک ناراحتش نکنم ی موقع هایی یه حرف کوچیک ک نزدنشم هیچ اتفاقیو پیش نمیاره باعث یه جنگ و دعوای بزرگ میشه ک ادم اون حرف نمیزنه 

وزن اولیه 
قرار گذاشتن و بزار کنار خانوم یک خونه ی سری سیاست های رفتاری باید داشته باشه من اگه بدونم شوهرم از چ ...

ببین کاش جای من بودی تابدونی چ دردی کشیدم چقدر من یتیم روتحقیر کرد تواین مدت  وظیفش فعش نبود حتی اگ بنده مقصربوذم

خودش جلومن چندبارمیگفت من خاستگارهرکی رفته بودم بهم ن هم نمیگفتن شمابودی ناراحت نمیشدی وقتی ب رخت می ...

ببین خواهر گلم من چندین دفعه خونه خانواده همسرم بودم با تموم احترامی ک گذاشتم بهشون با تیکه و طعنه باهام حرف زدن زن داداشاش کلی اذیتم کردم من یه کلمه حرفم جلوش نزدم چون شوهرم ادمی بود ک اگه میفهمید ی حرفی بهم زدن دعوا راه مینداخت و باعث میشد مثلا با برادرش قطع رابطه کنه با حرف نزدن من بحث پیش نیومد اتفاقا بعدا ک از زبون بقیه شنید زنت تو جمع بودو فلانی فلان حرف و بش زد و اگه زن ما بود ببین چیکار باهامون میکرد این کار من باعث شرمندگیه همسرم شد و باعث شد اگه ی حرفیم تو خانواده من پیش میاد اونقدر پیگیر نشه و بزرگش نکنه و بخاطر گذشته من گذشت کنه

وزن اولیه 
قرار گذاشتن و بزار کنار خانوم یک خونه ی سری سیاست های رفتاری باید داشته باشه من اگه بدونم شوهرم از چ ...

بعدشم اگ اون میشنوه همه رومیگ از دم،حالامن گفتم ی نفرااومده بود اینو میگفت اونوقت ازمن اشکال داره هه