2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 68 پست
عزیزم قضیه اینه ی نفر اومد پیش ما بد اینو گفت بعدمامانم گف ک ی نفراومدع اینحوری گفته اینم سرقضیه این ...

ناراحت نشو ولی اشتباه اول از مادرت بوده برای چی وقتی ی ازدواجی سر گرفته باید اینارو جلو دامادش بگه ؟ و باعث بشه ک اون ادم کوچیک بشه

وزن اولیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناراحت نشو ولی اشتباه اول از مادرت بوده برای چی وقتی ی ازدواجی سر گرفته باید اینارو جلو دامادش بگه ؟ ...

ببین ماچیزی بشنویم میگیم اونم بشنوه میگ،حالا این کجاش اشتباه ،حالا اصلامثال میزنیم تقصیرمادر بنده بود ایشون باید فعش میداد

ببین عزیزم اینکه میگم اشتباه منظورم اینه ک مادرتون بدون سیاست و با سادگی دامادشو از خودش دونسته و گفته درصورتی ک این حرف نباید زده میشد خب اگه بد بود ک نباید قبولش میکرد و اگه خوبه و اونجور ک اون ادم گفته نبوده ک برای چی بهش گفتید ک ناراحت بشه؟ مثلا اینو نمیدونست اتفاقی میوفتاد؟ ب جز اینکه ی بحث پیش نمیومد 

وزن اولیه 
ببین عزیزم اینکه میگم اشتباه منظورم اینه ک مادرتون بدون سیاست و با سادگی دامادشو از خودش دونسته و گف ...

ببین گلم  ماقرارشد تقریباهرچیزی میشنویم بگیم ب هم ،ناسلامتی مادرم بزرک تره

مثلا شوهرتون میاد میگه فلان ادم گفت شما خیلی خانواده بدی هسید و یا فلان ادم گفت دخترتون خیلی دختر بد ...

خودش جلومن چندبارمیگفت من خاستگارهرکی رفته بودم بهم ن هم نمیگفتن شمابودی ناراحت نمیشدی وقتی ب رخت میکشچ

ببین گلم  ماقرارشد تقریباهرچیزی میشنویم بگیم ب هم ،ناسلامتی مادرم بزرک تره

قرار گذاشتن و بزار کنار خانوم یک خونه ی سری سیاست های رفتاری باید داشته باشه من اگه بدونم شوهرم از چیزی ناراحت میشه و ندونستنشم باعث هیچ اتفاقی نمیشه خب نمیگم بهش ک ناراحتش نکنم ی موقع هایی یه حرف کوچیک ک نزدنشم هیچ اتفاقیو پیش نمیاره باعث یه جنگ و دعوای بزرگ میشه ک ادم اون حرف نمیزنه 

وزن اولیه 
قرار گذاشتن و بزار کنار خانوم یک خونه ی سری سیاست های رفتاری باید داشته باشه من اگه بدونم شوهرم از چ ...

ببین کاش جای من بودی تابدونی چ دردی کشیدم چقدر من یتیم روتحقیر کرد تواین مدت  وظیفش فعش نبود حتی اگ بنده مقصربوذم

خودش جلومن چندبارمیگفت من خاستگارهرکی رفته بودم بهم ن هم نمیگفتن شمابودی ناراحت نمیشدی وقتی ب رخت می ...

ببین خواهر گلم من چندین دفعه خونه خانواده همسرم بودم با تموم احترامی ک گذاشتم بهشون با تیکه و طعنه باهام حرف زدن زن داداشاش کلی اذیتم کردم من یه کلمه حرفم جلوش نزدم چون شوهرم ادمی بود ک اگه میفهمید ی حرفی بهم زدن دعوا راه مینداخت و باعث میشد مثلا با برادرش قطع رابطه کنه با حرف نزدن من بحث پیش نیومد اتفاقا بعدا ک از زبون بقیه شنید زنت تو جمع بودو فلانی فلان حرف و بش زد و اگه زن ما بود ببین چیکار باهامون میکرد این کار من باعث شرمندگیه همسرم شد و باعث شد اگه ی حرفیم تو خانواده من پیش میاد اونقدر پیگیر نشه و بزرگش نکنه و بخاطر گذشته من گذشت کنه

وزن اولیه 
قرار گذاشتن و بزار کنار خانوم یک خونه ی سری سیاست های رفتاری باید داشته باشه من اگه بدونم شوهرم از چ ...

بعدشم اگ اون میشنوه همه رومیگ از دم،حالامن گفتم ی نفرااومده بود اینو میگفت اونوقت ازمن اشکال داره هه