2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 68 پست
ببین کاش جای من بودی تابدونی چ دردی کشیدم چقدر من یتیم روتحقیر کرد تواین مدت  وظیفش فعش نبود حت ...

من درکت میکنم سخته ولی خب اگه بخوای زندگی کنی اینجوری نمیشه اول از همه باید مادرتونو توجیح کنی ک هر حرفیو نزنه و بعد هم چ اشکالی داره شما خودت پیش قدم بشی برا اشتی؟؟ بالاخره ی بار شما کوتاه میای ی بار اون 

وزن اولیه 
من درکت میکنم سخته ولی خب اگه بخوای زندگی کنی اینجوری نمیشه اول از همه باید مادرتونو توجیح کنی ک هر ...

همیش من کوتاه اومدم امیدوارم اینبار غرورلعنتیشو زیر پابزاره وبیاد،چون خودشم میدونه ی دونه حرف نباید این همه فعش و....داشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین گلم من بحثم سراینع چرافعش داده

من همین پریشب با شوهرم بحثم شد سر ی چیز بیهوده اونم ب مادر من فحش داد خیلیم فحش بدی داد ولی خب من با اینکه ناراحت شدم نذاشتم شب از پیشم بره و الانم خیلی باهم خوبیم خب اون لحظه عصبانی شد فحش داد دلیل نمیشه مادره من همونی باشه ک اون میگه؟ خب بالاخره صب تا شب سرکاره هزارتا فشار روشه با هزار نفر سرو کله باید بزنه من اگه پریشب میخواسم این حرفشو ب خانواده بکشم تا یک ماه درگیری داشتیم ولی باور کن من دیگه ب روشم نیووردم و خودش فهمید ک اشتباه کرد و عذرخواهی کرد

وزن اولیه 
من همین پریشب با شوهرم بحثم شد سر ی چیز بیهوده اونم ب مادر من فحش داد خیلیم فحش بدی داد ولی خب من با ...

ببین عزیزم من اگ پیش قدم بشم واسه اشتی.میدونم اونا ی ادمایی هستن ک فک میکنن من کم اوردم پس منتظرمیمونم تاخودشون بیاین بلاخره هرکسی اخلاق خانواده همسرشومیدونه بااینکه ب مامانم فعش داده وقتی اومدددددددن میبخشم