2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 68 پست
بیخیال بابا بخاطر یه بی لیاقت چرا خودتو بدبخت کنی؟!بعدم بشین به این زندگی فک کن از اول ببین اگه بدرد ...

خودش ب مامانم فعش داده ب خودمم توهین کرده توقع دارع برم معذرت خواهی کنم عمرا

قلیون  غصه  وا  زمینشو ازجایی دیگ داشتی دلت میخاسته بکشی بهونه نیاز  البته چ ...

دقیقا مناسب یک خانوم با شخصیت نیست یک خانوم بعدا قراره مادر بشه قراره الگوی بچه هاش بشه و به نظر من یک خانوم و یک مادر باید خیلی بیشتر مراقب کارهاش و رفتارش باشه

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم قلیونی ام کار درستی نیسش الان عادیه ها ولی خب کار درستی نیس دود کلا خوب نیس 

بنظرم بجای اینکه خودتو داغون کنی با این فکرا بشینید و خیلی منطقی باهم دیگه صحبت کنید اصلا خوب نیست قهر زن و شوهر طولانی بشه

وزن اولیه 
خودش ب مامانم فعش داده ب خودمم توهین کرده توقع دارع برم معذرت خواهی کنم عمرا

خب پس بیخیالشون شو اگه دیدی بدرد هم نمیخورین بشین اساسی فک کن کار درستو انجام بده تا کی میشه غصه خورد؟!

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
خب پس بیخیالشون شو اگه دیدی بدرد هم نمیخورین بشین اساسی فک کن کار درستو انجام بده تا کی میشه غصه خور ...

اخه مگه ب این راحتی میشه بیخیال یه زندگی شد؟ تو هر زندگی بحث و دعوا هسش مهم اینه ک چجوری حلش کرد اخلاقا متفاوته تا دست هم بیاد طول میکشه اول هر ازدواجی همینه

وزن اولیه