nyli مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 عنوان حس ششما | مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 113 پست حس ششیما حستون واسه چیزی که تو ذهنمه رو میگین؟ چی از حس الانم حس میکنین؟؟ یکم از ظاهر یا اخلاقمم بگین توهین و شوخی و مسخره کردن ممنوع 1399/07/01 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 گفتم عزیزم. نه اخه کسی تو فامیل دوقلو نداره.ولی خودم دوست دارم دوقلو دختر و پسر.الان بچه ندارم و دلم ... شاید دو ماه دیگه حس عدد دو افتاد ب دلم
shahdokhttt عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 9845 کمتراز۵ماه لطفا میگی من کی باردار میشم؟ گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 میشه بگی من کی باردار میشم؟؟؟😔😔 چقد نا اميدي تو از زندگي اينقد دنبال علائم نگرد تا يه چيزي ميشه حساس نشو در نوميدي بسي اميد است مشكلي دارين مگه؟ در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
shadشاد عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 404 شاید دو ماه دیگه حس عدد دو افتاد ب دلم ممنون عزیزم. ان شاالله .خدا حاجت روات کنه خداجونم هزار مرتبه شکر❤
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 عزیزم قولنامه خونمون رو گم کردیم بنظرت پیدا میشه😢 ميشه ولي دير ديگه اون موقع بدردت نميخوره در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 ممنون عزیزم. ان شاالله .خدا حاجت روات کنه انشالله تو هم مامان دوتا نی نی خوووووشگل بشی برای منم دعا کن 😊💛
shahdokhttt عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 9845 چقد نا اميدي تو از زندگي اينقد دنبال علائم نگرد تا يه چيزي ميشه حساس نشو در نوميدي بسي اميد است ... تیروییدم نرمال نیست شوهرم عفونت داره خودمم عفونت دارم دکترم فعلا میگه اقدام نکن خسته شدم😔😔😔بنظرت کی باردار میشم؟ گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 منم دیگه دوسش ندارم راستش 😂 نمیدونم چرا ی نخه ک کنده نمیشه ی چی مث عادت وابستگی همین هی میخوام بلاک ... بكن بندازش دور دندون كرم خورده رو😌 در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
ححدییثث عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 736 توی خونتون هست پیدا میشه ،زیر کمداتون یا زیر لباسا.توی ویترین خوب بگردید مرسی گلم که جواب دادی واست صلوات فرستادممن کی گوشیمو عوض میکنم😗؟کی ازدواج میکنم؟
3pideh_1111 عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 10192 شرمنده علاقه ای بهت نداره.سعی کن ازش فاصله بگیری. والا کارش ندارم که ازش فاصله بگیرم
shadشاد عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 404 انشالله تو هم مامان دوتا نی نی خوووووشگل بشی برای منم دعا کن 😊💛 ان شاالله .حتما عزیزم خدا هرچی دلت میخاد بهت بده. خداجونم هزار مرتبه شکر❤
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 تیروییدم نرمال نیست شوهرم عفونت داره خودمم عفونت دارم دکترم فعلا میگه اقدام نکن خسته شدم😔😔😔بنظرت ... اوهوم ميدونستم يه مشكلي هست گلم نگران نباش هروقت اقدام كني بعد چهارماه حامله اي اينقد استرس نداشته باش بچت يه مادر شاد ميخواد شاد باش در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4651 بكن بندازش دور دندون كرم خورده رو😌 نمیدونم چیه این ته دلم هم بدم میاد ازش هم کنده نمیشه بدم میاد نمیخوام تو زندگیم باشه خدا هم کمکم کرده همه چیش برام بی اهمیت و بی ارزش شده و دیگه مهم نیست واسم ولی ی چیزی هنوز کنده نمیشه
shahdokhttt عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 9845 اوهوم ميدونستم يه مشكلي هست گلم نگران نباش هروقت اقدام كني بعد چهارماه حامله اي اينقد استرس نداشته ب ... ممنون عزیزم انشالله...کی خوب میشیم؟؟😑😢 گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
ermi عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 7647 نمیدونم چیه این ته دلم هم بدم میاد ازش هم کنده نمیشه بدم میاد نمیخوام تو زندگیم باشه خدا هم کمکم کرد ... عادته يه مدت بگزره خوب ميشه حالت در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋