2777
2789
اطرافیانم هم میگن از حسادته.ولی ارمی جان توظاهر انقدر محبت میکنن واز پشت خنجر میزنن که دیوانه شدم بخ ...

توم بايد بشي مثل خودشون عزيزم زندگيت درست ميشه جوش ندن سعي كن به شوهرت محبت كني ازشون متنفر باش ولي توي دلت جلوشون محبت كن بهشون و و هي به شوهرت بگو من خانوادتو مثه خانواده ي خودم دوست دارم و از اين دروغا شوهرت كم كم ميفهمه كه تو مقصر نيستي و اونا با تو بدن خودت رو مظلوم نشون بده ديگه يني من خيلي اونارو دوست دارم بعد شوهرت ميبينه تو از خانوادش خوب ميگي و دوسشون داري ولي اونا از تو بد ميگن ميفهمه كه كي با كي بده

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
ارمی میشه حستو واسه پسرداییمم بگی؟ 

پسر خوبيه عزيزم همه يك خطاهايي دارن ديگه ميدوني كه هيچكس كامل نيست ولي در كل ادم خوبيه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر خوبيه عزيزم همه يك خطاهايي دارن ديگه ميدوني كه هيچكس كامل نيست ولي در كل ادم خوبيه

اونکه صد البته میگی حس داره بهم؟؟ چ حسی بهم داره؟ کی میاد شهرمون ممکنه بهم اعتراف کنه حسشو؟ 

اونکه صد البته میگی حس داره بهم؟؟ چ حسی بهم داره؟ کی میاد شهرمون ممکنه بهم اعتراف کنه حسشو؟ 

فعلا بهش فكر نكن و براي خودت ماجراي عشقي ديگه اي نساز  شايد يه شخص بهتر وارد زندگيت بشه