2777
2789
مرسی عزیزم. دلم میخاد زودی بشم .اره همش ذهنم درگیره

عزيزم منم خيلي فكرم درگير بود ولي اين ماه اينقد دغدغه داشتم كه اصن نفهميدم تخمك گزاريم اقدام كردم يا نه همينطوري عشقي يه بيبي چك زدم اميد نداشتم مثبت بشه ولي مثبت شد زير يك دقيقه خدا وقتي كه انتظارشو نداري بهت ميده حتي به اون بيبي چك اعتماد نكردم گفتم نيستم حتما كاذبه ديروز يكي ديگه هم زدم و بازم گفتم شايد دارويي مصرف كردم اينجوري ميشع رفتم بتا دادم كه ديگه مثبت شد بهش فكر نكن خدا بهت نعمتش رو ميده

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه شماهم حستو بهم بگی کی باردار میشم

نگفتی شما احتمال نمیدی خودت ک دوقولو باشن؟ من هم دختر هم پسر واست حس کردم بچه داری الان؟ دختر؟ یا دختر بچه ای تو اطرافت خیلی بهت وابستس؟

پسرخوبیه. ولی فعلا ذهنت و درگیر نکن،چون همزمان دونفر میاد خواستگاریت

جدی!!! بنظرت واقعا عاشق یکی دیگه است؟ و علاقه ای به من نداره؟ پسر داییمو میگم

جدیدا نه 🤔

نميدونم حس ميكنم يك كينه يا دلخوري هست بين خانوادتون 

راستي اوني كه دوسش داري دوست نداره پري پري 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
نگفتی شما احتمال نمیدی خودت ک دوقولو باشن؟ من هم دختر هم پسر واست حس کردم بچه داری الان؟ دختر؟ یا دخ ...

گفتم عزیزم. نه اخه کسی تو فامیل دوقلو نداره.ولی خودم دوست دارم دوقلو دختر و پسر.الان بچه ندارم و دلم میخاد خیلی زود باردار بشم.بنظرت کی میشم؟

خداجونم هزار مرتبه شکر❤
نميدونم حس ميكنم يك كينه يا دلخوري هست بين خانوادتون  راستي اوني كه دوسش داري دوست نداره پري پ ...

میشه بگی من کی باردار میشم؟؟؟😔😔

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
نميدونم حس ميكنم يك كينه يا دلخوري هست بين خانوادتون  راستي اوني كه دوسش داري دوست نداره پري پ ...

منم دیگه دوسش ندارم راستش 😂 نمیدونم چرا ی نخه ک کنده نمیشه ی چی مث عادت وابستگی همین هی میخوام بلاکش کنم میگم نه حالا وایسا بدم میاد میخوام کنده شه دلم حوصله یارو هم ندارم 😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️