سلام من امروز سومین باریه که نوشابه مشکی کوکاکولارو از سه تا سوپری مختلف تو سه تا محله مختلف میخرم و بوی شوینده و جرم گیر میده
این اواخر کسی نوشابه کوکاکولا مصرف کرده؟؟؟؟
من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
مگه هفته ای چند بار نوشابه می خورید؟؟؟!! من ماهی یه بار اونم چی بشه بخریم!!!!!!!
نخوردم که هیچ کدومو
هرسه تارو گرفتم اینطوری بود حالم بهم خورد و ترسیدم که توش چی ریخته باشن همرو ریختم دور و به امید نوشابه سالم بعدیو گرفتم
یاد مه زمان جنگ اصلا نمیتونستی ماکارانی خوب بپزی همش شفته میشد خمیر دندونا اصلا کف نمیکرد معلوم نبود چی بود اصلا بس که بی کیفیت بودن داریم برمیگردیم به سمت بدبختی موز اصلا نبود ویدیو حرام بود