2777
2789
عنوان

بوی بد نوشابه های کوکاکولا

1502 بازدید | 34 پست

سلام من امروز سومین باریه که نوشابه مشکی کوکاکولارو از سه تا سوپری مختلف تو سه تا محله مختلف میخرم و بوی شوینده و جرم گیر میده

این اواخر کسی نوشابه کوکاکولا مصرف کرده؟؟؟؟

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماکه میخوریم خوبه😑😑

ینی هیچ تغیری حس نمیکنی نسبت به قبل؟

قبلا خیلی خوب بود ولی الان یه هفتست که بوی شدیدا بدی میده که اصلا بوی مواد خوراکی نیست 

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم

منم به مامانم میگم این بو میده میگه توهم زدی بابا بو شوینده یا الکی میده 😁

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
منکه فقط کوکا میخورم مارکش خیلی خوبه، ن بوی شوینده نمیده 

منم همیشه کوکا میگیرم 

قبلا اصلا بو نمیداد ولی تو این یه هفته از هرجا گرفتم همون بورو میده 

بوی جرم گیر و مواد شوینده