2777
2789
عنوان

بوی بد نوشابه های کوکاکولا

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 34 پست
قوطی یا شیشه ای؟

بطری

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم

کوک نمیخورم فقط پیپسی

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه کوکا میگیرم  قبلا اصلا بو نمیداد ولی تو این یه هفته از هرجا گرفتم همون بورو میده&nbs ...

مگه هفته ای چند بار نوشابه می خورید؟؟؟!!

من ماهی یه بار اونم چی بشه بخریم!!!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
مگه هفته ای چند بار نوشابه می خورید؟؟؟!! من ماهی یه بار اونم چی بشه بخریم!!!!!!!

نخوردم که هیچ کدومو 

هرسه تارو گرفتم اینطوری بود حالم بهم خورد و ترسیدم که توش چی ریخته باشن همرو ریختم دور و به امید نوشابه سالم بعدیو گرفتم

من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم

من خداروشکر تصمیم گرفتم نوشابه‌نخورم الان ۴ماهه لب نزدم ب نوشابه و دلستر و دوغ گاز دار فقط آب و دوغ بدون گاز

كوچک رويایی من دنيا اگر خودش را بكشد نميتوان به عشق من به تو شك كند تمام بودنت را حس می كنم
مگه هفته ای چند بار نوشابه می خورید؟؟؟!! من ماهی یه بار اونم چی بشه بخریم!!!!!!!

بهتر دندونا رو خراب میکنه  من همیشه لایت میگیرم   اینبار  کوکا گرفتم  بعدش دندون درد شدم  رفتم مسواک زدم معلوم نیست توش چی میریزن

نخوردم که هیچ کدومو  هرسه تارو گرفتم اینطوری بود حالم بهم خورد و ترسیدم که توش چی ریخته باشن ه ...

دلستر بخر  خیلی بهتره!!  مخصوصا کلاسیک  وای حالی می ده خوردنش !! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

یاد مه زمان جنگ   اصلا نمیتونستی ماکارانی  خوب بپزی   همش شفته میشد   خمیر دندونا  اصلا کف نمیکرد   معلوم نبود چی بود اصلا  بس که بی کیفیت بودن   داریم برمیگردیم به سمت بدبختی    موز اصلا نبود   ویدیو حرام بود