2777
2789
متاسفانه ب حدی استرسم زیاده ک نمیتونم سرپا وایسم من خیلی اوضام حاده

شما پس برو روانپزشک شاید کمکت کنه.من استرسی میشم پراپرانول ده میخورم ۱۲ ساعتی یکی ی ورق دیگه شما بچه داری نمیدونم میتونی بخوری یا نه

شما پس برو روانپزشک شاید کمکت کنه.من استرسی میشم پراپرانول ده میخورم ۱۲ ساعتی یکی ی ورق دیگه شما بچه ...

رفتم روانپزشک داروهاش بهم نساخت بیقرارترم کرد پروپرانولم میخورم بچم شیرخشکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطوری ام دارم لاغرتر میشم ما سابقه سرطان معده هم داریم خیلی نگرانم

وای نگو توروخدا دور از جووون 

میگم شماهم گاز معدتون میاد بالا سرگیجه وسر سنگینی دارین؟

وای نگو توروخدا دور از جووون  میگم شماهم گاز معدتون میاد بالا سرگیجه وسر سنگینی دارین؟

نه اروغم دارو داد کم شده ندارم مگه اینکه نوشیدنی گازدار بخورم سرگیجم ندارم ولی سنگینی چرا الان انگار یکی آجر گذاشته رو دلم 

پراپرانول خوبه بخور خیلی کم میکنه استرس رو ‌.سعی کن فکرتو آزاد کنی .چی اذیتت میکنه دقیقا ک مضطر ...

ببین ۲۴ساعت دنبال اینم ببینم کی گرفته چطور گرفته کی فوت کرده همش زندگیم شده همین 

ببین ۲۴ساعت دنبال اینم ببینم کی گرفته چطور گرفته کی فوت کرده همش زندگیم شده همین 

نه اینطوری نباش من دیگه الان یک ماهه فکرشو نمیکنم اولش میترسیدم الان من رعایت میکنم بقیش با خداست آشناهامون ۳۰ ساله فوت شد .مورد بود پیرزن خوب شد ایمانت رو بخدا زیاد کن آروم باش بابا 

ترسم بچه هاس میشه روزی ک منم بیخیال بشم

بچه هاتم خداشون بزرگه هیچی نمیشن فکرشو نکن .

آره از همین الان بسپار بخدا و دیگه فکرشو نکن چرا نمیشه 

بالا بری پایین بیای چپ بری راست بیای تهش هرچی خدا بخواد همون میشه این زجه زدن شما فقط لذت زندگی رو ازت میگیره مواظب باشید بعدشم توکلتون بخدا باشه