2777
2789
باورت میشه من تا دمه در هم نمیرم بقیه هم میفهمن استرسی ام خونم نمیان

خوب میکنی ک نمیری پس نترس دیگه .ترس نداره من خرید میرم دکتر میرم ماسک میزنم مرتبم دست هامو یا ژل میزنم یا میشورم .رعایت میکنم چیزیمم نشده نترس رعایت کنی هیچی نمیشه

بچه هاتم خداشون بزرگه هیچی نمیشن فکرشو نکن . آره از همین الان بسپار بخدا و دیگه فکرشو نکن چرا نمیشه ...

همه همینو بهم میگن روزی هزار بار ولی باور کن دست خودم نیس بخدا منم بریدم دیگه انگار ده سال پیر شدم تمام موهام سفید شدن چرا اینجور شدم من اصلا ۱۸۰درجه عوض شدم

باورت نمیشه زایمان کردم روز سوم چهارم بود دخترمو بردم باشگاه اونموقع این لعنتی نبودش بچه ها همه شوکه شده بودن تو چطور زایمان کردی اینجور راحت و سرحالی بعدش دیگه افتادم تا الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میکنی ک نمیری پس نترس دیگه .ترس نداره من خرید میرم دکتر میرم ماسک میزنم مرتبم دست هامو یا ژل میز ...

خیلی رعایت میکنم ولی شوهرم یکم سرده تو رعایت کردن چقد حرص میخورم از دستش ولی دیگه قول داده از وقتی این چندروز دیگه خیلی حالم بد شده

همه همینو بهم میگن روزی هزار بار ولی باور کن دست خودم نیس بخدا منم بریدم دیگه انگار ده سال پیر شدم ت ...

نظر شدی احتمالا .بده یه قرآن برات باز کنن بهت. میشی 

من ی مدت خواب های آشفته میدیدم تو بیداری میترسیدم شدیددد خودمم نمیدونستم چرا .....دیگه برام قران باز کردن ی دعا داد ک همراهم باشه مدتی همراهم بود از اون سال دیگه ن خواب بد دیدم ن ترسیدم

خوب میکنی ک نمیری پس نترس دیگه .ترس نداره من خرید میرم دکتر میرم ماسک میزنم مرتبم دست هامو یا ژل میز ...

من تماااااااام خریدام انلاینه حتی ادویه هم دیروز آنلاین خریدم محاله برم سوپری 

شیر خشکم انلاین سفارش میدم

خیلی رعایت میکنم ولی شوهرم یکم سرده تو رعایت کردن چقد حرص میخورم از دستش ولی دیگه قول داده از وقتی ا ...

دل خودتو با این فکرها خراب نکن اونم رعایت میکنه حله دختر خوب این استرس ها چیه داری آخه

نظر شدی احتمالا .بده یه قرآن برات باز کنن بهت. میشی  من ی مدت خواب های آشفته میدیدم تو بیداری ...

اره گفتن نظر شدی باید بدم واسم دعا درست کنن خیلی نابود شدم یهویی امروزم زنداییم میگفت چیشدی تویی ک اینهمه شاد بودی

من تماااااااام خریدام انلاینه حتی ادویه هم دیروز آنلاین خریدم محاله برم سوپری  شیر خشکم انلاین ...

دیگه از هیچی نترس لطفا من خودم میرم فروشگاه رفاه خرید میکنم لباس فروشی میرم نترس اینقدر دیگه 

دیگه از هیچی نترس لطفا من خودم میرم فروشگاه رفاه خرید میکنم لباس فروشی میرم نترس اینقدر دیگه 

وای خوشبحالت من امشب شوهرم بزور بردم تو ماشین تابم داد مردم رو میدیدم چ راحت میرن میان بدون ماسک اینقد ب حال خودم غصه خوردم بخدا همه مسخرم میکنن دوستم زنگ زد گفت وای رفتی بیرون چ عجب نترسیدی کرونا بگیری

وای خوشبحالت من امشب شوهرم بزور بردم تو ماشین تابم داد مردم رو میدیدم چ راحت میرن میان بدون ماسک این ...

آره پس چی ما میریم ایس پک میخوریم دور دور ک حتما میریم .وسواس شدی شما ماسک بزن دست هاتم بشور هیچی نمیشه والا .جاهای شلوغ آرایشگاه بیمارستان و اینا نرو 

آره پس چی ما میریم ایس پک میخوریم دور دور ک حتما میریم .وسواس شدی شما ماسک بزن دست هاتم بشور هیچی نم ...

ان شالله دلت همیشه آروم باشه عزیزم خدا نصیب دشمنمم نکنه این حال رو