2777
2789
آره خیلی من ک خوردم الان یک ماهه اثرش نرفته یبوست شدید شدم از وقتی خوردم

متاسفانه هیچ قرصی با معدم سازگار نیس دلم ی قرصی میخواد بیخیالم کنه شادم کنه بخدا خستم شده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه هیچ قرصی با معدم سازگار نیس دلم ی قرصی میخواد بیخیالم کنه شادم کنه بخدا خستم شده 

ب من لوکسیم داد شب نصفی نخوردم چون بدنم میپرید من قرص های اعصاب نمیسازه بهم اصلا داد ک استرسم کم شه معدم بهتر شه نتونستم بخورم 

آره معده دست کم نگیر تب و لرز یا برا رو دله یا میکروب و عفونت با توجه ب اینکه میکروب معده داری صد ال ...

والا تا حالا چهاربار رفتم هیچکدوم درست درمون دارو ندادن حالا فردا فوق تخصص میرم متاسفانه آبادان دکتر خوب نداره

ب من لوکسیم داد شب نصفی نخوردم چون بدنم میپرید من قرص های اعصاب نمیسازه بهم اصلا داد ک استرسم کم شه ...

منم بهم نمیسازه هیییچ قرص ارامبخشی بهم نساخت اسنترا خوردم سیتالوپرام خوردم کلونازپام خوردم پوکساید خوردم همشون داغونم کردن

منم بهم نمیسازه هیییچ قرص ارامبخشی بهم نساخت اسنترا خوردم سیتالوپرام خوردم کلونازپام خوردم پوکساید خ ...

مثل منی من یکی دوتا میخورم بدنم شروع میکنه لرزیدن و پریدن نمیخورم خودم ب آرامشم کمک میکنم بیشتر موزیک آشپزی ورزش 

مثل منی من یکی دوتا میخورم بدنم شروع میکنه لرزیدن و پریدن نمیخورم خودم ب آرامشم کمک میکنم بیشتر موزی ...

متاسفانه ب حدی استرسم زیاده ک نمیتونم سرپا وایسم من خیلی اوضام حاده

وای ان شالله بدون نیاز ب اندو خوب بشیم خیلی میترسم از آندو

منمممم خیلی میترسم اونم تو این کرونا دکتر رفتنم عذابه .دیگه چاره نباشه مجبورم شاید اثنی عشره اصلا دیگه ببینه دقیق دارو میده.من ی سره شکمم نفخ داره و سنگینه

مثل منی من یکی دوتا میخورم بدنم شروع میکنه لرزیدن و پریدن نمیخورم خودم ب آرامشم کمک میکنم بیشتر موزی ...

فقط گوشی ارومم میکنه 

من خیلی شاد بودم خیلیا الان کسی باورش نمیشه من اینجور شدم 

منمممم خیلی میترسم اونم تو این کرونا دکتر رفتنم عذابه .دیگه چاره نباشه مجبورم شاید اثنی عشره اصلا دی ...

وای خدا تو دقیقا مثه منی الان هیچی نخوردما ولی سر دلم سنگییییییین