2777
2789
صادقانه جواب بده ۱.چرا میخواهی روانشانس بشی ۲.اعتماد بنفست چقدره ۳.بیان خوبی داری یا نه ۴.توانای ...

گ اینک بنظرم ی روانشناس خوب اول همه باید شخصیتش باش ک تحت تاثیر قرار نگیره چون ممکن مشکلات بیماراش رو زندگیش تاثیر بزار بعد اخلاق خوب صبر و ارامش در صحبت و طوری اون ارامش و ب فرد مقابلش القا کن 

خیلی زود و سریع قضاوت نکن گ سریع نظر نده اول چند جلسه با بیمارش صحبت کن حرفاشو دسته بندی کن ببین مشکل از کحا بعد دسته بندی و ببرسی و بعد نظر قطعی بده و بیمارشو راهنمایی کن

سعی کن با بیمار دوست بش

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
صادقانه جواب بده ۱.چرا میخواهی روانشانس بشی ۲.اعتماد بنفست چقدره ۳.بیان خوبی داری یا نه ۴.توانای ...

ن اطلاعات عمومی بالا نیست 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه فک کنم منصرف شد😂

من ۵ ساله مشاور هستم

مرکز دارم

بخدا قسم علاوه بر لیسانس و فوق حدود ۶ سال وقت گذاشتم

من از دوم دبیرستان رشته دانشگاهمو توی ذهنم انتخاب کردم

خیلی تلاش کردم تا به اینجایی که الان هستم برسم

من دوره طب سنتی کامل رفتم

طب قرانی رفتم 

طب اسلامی رفتم

مهدویت رفتم

کلاس ها و کارگاه های مختلف مرتبط به رشته ام رفتم

اطلاعات عمومی بالایی واقعا باید داشته باشی

خیلی جاها به دردت میخوره مخصوصا تو زمینه دین

چون باید مددجو به راهکاری برسه که با اعتقاداتش و شرع مخالفتی نداشته باشه

خیلی جاها تو لحظه موندم چطور بحث رو جمع کنم اطلاعات عمومیم کمک کرده

و مهم تر طب سنتی هست 

من بر اساس حالت چهره و رنگ پوست میتونم ویژگی های رفتاری اون فرد رو بگم از علم طب سنتی کمک میگیرم در حالی که مددجو غرق این پیش گویی من میشه که چطور تو لحظه تونستم ۲۰ تا از خصلتاش رو بگم

تلاش میخواه واقعا تلاش میخواه.ولی ارزششم داره

به درک ولشون کن😂مهم اینجاست و خودمون که میدونیم چه کار سختیه . البته مرد خونه بودنم سختیای خودشو دا ...

بله بله

مرد ها کلا دوتا دغدغه تو زندگیشون دارن

یکی شکم

یکی دو وجب زیر شکم😂🙈

ببخشیداا😂

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
گ اینک بنظرم ی روانشناس خوب اول همه باید شخصیتش باش ک تحت تاثیر قرار نگیره چون ممکن مشکلات بیماراش ر ...

عزیزم موارد خوبی اشاره کردی

ولی ی روانشناس چند جلسه اول اصلا صحبت نمیکنه فقط گوش میکنه

در ضمن ی روانشناس خوب هیچ وقت نظر قطعی نمیده فقط راهنمایی میکنه خود مددجو باید به راهکار درست برسه

باید اعتماد طرف رو بدست بیاره ولی دوست نباید بشه،وقتی وارد حیطه کار بشی متوجه میشی،ی مورد میگم که بدونی چرا نباید دوست بشی خیلی از مددجوها دوست دارن لحظه به لحظه بهت گزارش بدن و همون موقعه انتظار جواب دارن(وات ساپ)

اگه بخواهی ۲۴ ساعت بهش راهکار بدی که زندگی خودت مختل میشه و مهم تر اینکه خیلی جاها با نظر من مشاور پیش نمیره بعد به نتیجه دلخواه نمیرسه انوقت اعتمادش رو از دست میده.

بهترین خصلتی که ی روانشناس خوب باید داشته باشه اینه که بتونه با ذهن طرف بازی کنه،

عزیزم موارد خوبی اشاره کردی ولی ی روانشناس چند جلسه اول اصلا صحبت نمیکنه فقط گوش میکنه در ضمن ی رو ...

منظورم از دوست شدن ینی اینک خیلی خشک نباش با بیمار جگری باش ک بیمار خیلی احساس راحتی کن باهشا مثل ی رفیق صمیمی یا ی مادر خداهر 

اطلاعات عمومی بالا یکی از شروط لازمه

برای اطلاعات عمومی باید کتا ب زیاد بخونیم؟ 

ولی من اصلا حوصلم نمیکش کتاب بخونم 😐

مشاوره کنکور و تدریس زبان.2 تومن بچه ها کسی تو داروخونه کار کرده یا میکنه؟حقوقش چه قدره؟

دخترخاله من 

میگه حدود 3 تومن

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
من ۵ ساله مشاور هستم مرکز دارم بخدا قسم علاوه بر لیسانس و فوق حدود ۶ سال وقت گذاشتم من از دوم دبی ...

وایییی خدا من عکسمو بزارم میگی.