2777
2789
بینی ات تا حدودی بزرگ و پهن هست استخون بندیت درشته پرانرژی و پرتحرک هستی سریع عصبانی میشی و سریع ...

عزیزم بیا نتونستم پستتون ریپ کنم زیرش نوشتم 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
@غریبه_ی_آشنا ‍وایییی چقدر شما ماهری همش درست فقط بینم کوچیک ولی پهن  کم تحرک و کم انرژیم&n ...

خواهش میکنم عزیزم

ممنون بابت دعای بسیار قشنگت😍😍

توان متغیر یعنی ممکنه توی رابطه یه بار سریع ارضا بشی همون‌ اول کار🙊

و ممکنه ی بار خیلی دیر ارضا بشی و همسرت باید وقت بیشتری برات بذاره 😉😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم ممنون بابت دعای بسیار قشنگت😍😍 توان متغیر یعنی ممکنه توی رابطه یه بار سریع ارضا ...

من هنوز مجردم حالا کو تا شوهر کنم 😐😐😐😐😐😵😵😵😵😱😱

بازم خیلی ممنون❤️❤️😍😍

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
خواهش میکنم عزیزم ممنون بابت دعای بسیار قشنگت😍😍 توان متغیر یعنی ممکنه توی رابطه یه بار سریع ارضا ...

غریبه اشنا صورت من شبیه عکس سومه،میشه شخصیامو بگی،رنگ صورتمم نسبتا سفیده گاهی به زردی میزنم