2777
2789
منظورم از دوست شدن ینی اینک خیلی خشک نباش با بیمار جگری باش ک بیمار خیلی احساس راحتی کن باهشا مثل ی ...

وقتی مددجو ببینه واقعا توانایی این رو داری که بهش کمک کنی اون صمیمت خودش ایجاد میشه

خشک بودن تو خیلی از شغل ها چیز بدیه

ولی جدیت لازمه کاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اطلاعات عمومی باید کتا ب زیاد بخونیم؟  ولی من اصلا حوصلم نمیکش کتاب بخونم 😐

اگه حوصله خوندن و مطالعه رو نداری سراغ مشاور شدن نرو

میتونی روانشناسی بخونی ولی وارد شعل های دیگه اش بشو

خیلی از ازمون ها روانشناسی و نظریه های روانشناختی در طول سالها تغییر کرده و ی مشاور خوب اگه بخواه به کارش ادامه بده باید به روز بشه،

کسی که ۱۰ یا ۱۵ سال پیش مشاور شده اگه بخواه براساس اطلاعات اون موقعه اش به کارش ادامه بده نمیتونه

باید پا ب پا علم روانشناسی پیش بری

هم مطالعه هم‌کلاس اموزشی هم کارگاه 

نمیدونم میرسم شروع کنم یا نه .اکثرا بچه ها از تابستون شروع کردن.متاهلم و وقتم اونجوری خالی نیست واسه ...

تست های دکتر کرمی رو بخون کافیه واسه قبولی خوب بخونی فقط تست رو ۲۰۰ میاری حداقل چون متاهلی زمان نداری بهترین گزینه تست هست شوهر من از کرمی بیشتر راضیه 

مشاوره آنلاینم دارید یا حضوریه فقط؟بعد ببخشید هزینه مشاورتون چقدره؟

من فقط حضوری 

خیلی از سایت ها و بهزیستی و اینجور ارگان ها خواستن تلفنی مشاور بدم 

ولی مشاوره حضوری خیلی بهتره

نگاه و حرکات مددجو در حین تعریف کردن وقایع گذشته اش

موقع صحبت میتونی از روی ناراحت شدنش،هیجان زده شدنش،بازی کردن با دستاش،حرکات پاش و مهم تر میتونی تشخیص بدی که مددجو تیک داره یا نه

من قبل از کرونا ۴ تا ۶ ساعت میرفتم مرکز فقط عصرها

الان روزی ۲ ساعت میرم فقط

من جلسه ای بخوام حساب کنم ۳۰۰ تا ۵۰۰

ولی دوره ای بخوام حساب کنم کمتر میشه

بگو عزیزم بتونم حتما

عزیزم ممنونم سوالمو بالاتر جواب دادی 

راستش احتیاج ب مشاوره داشتم ولی شرایط حصوری رفتن و درحال حاضر نداشتم مرسی ک وقت گذاشتی

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
ممنون عزیزم🌹

خواهش میکنم

قبل از کرونا خودم هفته ای ۳ روز داوطلبانه میرفتم کمپ ها مختلف کلاس براشون میذاشتم

دوره اعتیاد هم گذروندم

صبح ها داوطلبانه میرم ارگان ها و سازمان های مختلف برای کلاس

خودم هزینه نمیگیرم بعضی ارگان ها خودشون تلافی میکنن

از کمپ ها هیچی نمیگیرم،اگرم بدن پسشون‌میدم

خواهش میکنم قبل از کرونا خودم هفته ای ۳ روز داوطلبانه میرفتم کمپ ها مختلف کلاس براشون میذاشتم دوره ...

کار بزرگی میکنی انشالله ب خواسته دلت برسی 

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
اگه حوصله خوندن و مطالعه رو نداری سراغ مشاور شدن نرو میتونی روانشناسی بخونی ولی وارد شعل های دیگه ا ...

خب دیگ. منم میخام روانشناس بشم 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗