2777
2789
عنوان

حسسس شمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 179 پست

عاشقتم عزیزم ک جواب سوالامو دادی،ی دونه ای مهربونم 😘😘😄@o_mina

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@naaafise     اصلا حس میکنم مخفف اسمتو میگه با بغض  منو میبخشی😕

میشه ب منم بگی برمیگرده یان؟؟؟؟؟اگ اره کی؟؟؟دوسم داره؟؟؟؟کسی باهاشه؟

ممنکن میشم همشو بگی 💗❤😞

هرزمینه ای شمع تراپی و بهتون پیشنهادمیکنم خودم نتیجه دیدم.ازدواج کردم😝✋️
اینایی که برات می فرستم همون شب به دوستم گفتم یعنی دیگه دلم نمیخواد حتی یادم بیاد دو روزه گوشی امم خ ...

میدونی چیه من حس میکنم دختره ازاین دخترای مرموز. وزرنگ باشه ک خودشو خوب چسبونده ب پسره و پسره هم من میکم تورودوس داره ازحرفایی ک زده ولی فکرمیکنه ک اون دختره بیشتر دوسش داره تا تو حس عذاب وجدانم داره ولی ببین یه روز برمیگرده پیش خودت چون اگ نمیخاستت اصلا جوابتو نمیداد

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
میدونی چیه من حس میکنم دختره ازاین دخترای مرموز. وزرنگ باشه ک خودشو خوب چسبونده ب پسره و پسره هم من ...

من دیگه اصلا هیچ امیدی ندارم نفیسه بی خیال شدم دیگه کاری از دستم بر نمیاد....

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
میدونی چیه من حس میکنم دختره ازاین دخترای مرموز. وزرنگ باشه ک خودشو خوب چسبونده ب پسره و پسره هم من ...

دیگه خوش خیالی نمیکنم دیگه رویا نمی بافم نشد که بشه نخواست که بشه نذاشتن که بشه

بسه دیگه من توی رویا زندگی نمیکنم

من و دوست نداره

باید قبولش کنم

همین الانم دارم قبولش میکنم

من دیگه اصلا هیچ امیدی ندارم نفیسه بی خیال شدم دیگه کاری از دستم بر نمیاد....

تودیگ کاری نمیخاد بکنی بهت قول میدم ک میاد جون اگ پسری دیگ ب دختری فکرنکنه جوابشم نمیده این ب دوس داشتن توشک کرده ولی وقتی بینه دختره با کارایی ک باتو کرد میکنه و دختره ولش میکنه میفهمه دوس داشتنت الکی نیس اون بین دوراهیه الان

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دیگه خوش خیالی نمیکنم دیگه رویا نمی بافم نشد که بشه نخواست که بشه نذاشتن که بشه بسه دیگه من توی روی ...

گفتم بهت پسری ک دختریو نخاد حتی جوابشم نمیده‌...زمانی میاد ک تو دیگ ب دوس نداشتنش عاد کردی

تودیگ کاری نمیخاد بکنی بهت قول میدم ک میاد جون اگ پسری دیگ ب دختری فکرنکنه جوابشم نمیده این ب دوس دا ...

شاید حرفای تو درست باشه نفیسه

شایدم نه

ولی باور نمیکنم چون بعد رویا می بافم و هیچی نمیشه

چون دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط فقط میدونم دیگه حسی به من نداره

شاید حرفای تو درست باشه نفیسه شایدم نه ولی باور نمیکنم چون بعد رویا می بافم و هیچی نمیشه چون دیگه ...

تو سعی کن ک یادبگیری زندگی بدون اونو

گفتم بهت پسری ک دختریو نخاد حتی جوابشم نمیده‌...زمانی میاد ک تو دیگ ب دوس نداشتنش عاد کردی

شاید.....ولی خب شاید از روی ادب جواب داده

نمیشه این و قطعی گفت

فکر نمیکنم دلم میخواد یک ذره از عشقش همیشه باهام باشه