2777
2789
عنوان

حسسس شمممم

608 بازدید | 179 پست

خداایی اگ کسی حسش قویه و هرچی گفته شده بیاد ب من بگ

این برمیگرده یان؟اگ اره کی؟؟ ؟؟

کسی توزندگیشه یان؟؟؟من خودم حس ششم واسه فقط یه کاربرااینجا همیشه کارمیکنه و درسم میگم پس حس ششم هست خواهشا اگ حستون درسته جواب بدین الکی واسه سرگرمی خودتون نگین ممنون

یا اگ حس ششم میشناسین تگ کنین

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

نمیدونم عزیزم الکی نمیتونم بگم

خودت اگه حس داری بگو جنسیت نی نیم چیه؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت اسی حس ششم داری میتونی سوالای بقیه رو جواب بدی؟

میتونم تاحالام ب چندتاکاربر گفتم درس بوده مثلا امروز گف دوس پسرمو میبینم گفتم ن و اومد گف ندید ولی الان نمیتونم حس بگیرم حالم خوب نی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
میتونم تاحالام ب چندتاکاربر گفتم درس بوده مثلا امروز گف دوس پسرمو میبینم گفتم ن و اومد گف ندید ولی ا ...

تو حس ششم بودی و من نمیدونستممنم😲😲😲

گیرت انداختم 😈😈😈😈

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

اره برمیگرده و از حرفایی ک زده حس پشیمونی میکنه 

حس میکنم یه مشکلی داره🤔که جسمی یا عقلیه😶🤔

ولی دوست داره واقعا

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
صدا زدم واست .. ولی حالا واسه من بگو کی باردار میشم؟

عزیزم ب نظر تو نی نی من جنسیتش چیع؟؟؟

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه