2777
2789
عنوان

حسسس شمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 179 پست
شاید.....ولی خب شاید از روی ادب جواب داده نمیشه این و قطعی گفت فکر نمیکنم دلم میخواد یک ذره از عشق ...

خخخ عسل پسرا ادب نمیفهمن من دوس پسرم ک میگف نمیخامت ببین من هرچی زنگ میزدم پیام میدادم یکدومم جواب نمیداد...من راهی ک تو پیش روته رورفتم فقط باید صبرداشته باشیو خداروصداکنی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خخخ عسل پسرا ادب نمیفهمن من دوس پسرم ک میگف نمیخامت ببین من هرچی زنگ میزدم پیام میدادم یکدومم جواب ن ...

می فهم.....اما چیزی که مشخصه اینه که من و دوست نداره و من این وسط اضافی بودم انگار بین دو عاشق.....الهی

نفیسه حس تو چی میگه واسه این موضوع؟

اون روزی یک فال گیر برام فال گرفت البته که فالشم اشتباه بود بعد برای جبران فالش یک فال دیگه برام گرفت یک جمله از فالش توی مغزم هک شد نوشته بود اون دوتا حتی اگه با هم رابطه نداشته باشنم خیلی همو  دوست دارن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می فهم.....اما چیزی که مشخصه اینه که من و دوست نداره و من این وسط اضافی بودم انگار بین دو عاشق.....ا ...

منم حسم همینه نمیدونم چرا حس میکنم پسره دلش پیش توعه ویه حس عذاب وجدان داره ک بادخترس

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
منم حسم همینه نمیدونم چرا حس میکنم پسره دلش پیش توعه ویه حس عذاب وجدان داره ک بادخترس

واسه من با این همه اذیتی که منو کرده عذاب وجدان نداره؟اون وقت توی 12 روز توی دو ماه عاشق کسی شده که عکسش و بذاره پیجش و به من بگه من جلوی کسی سر خم نکردم ولی جلو تو میکنم من و ببخش که اون داره تلف میشه اون گناه ای نداره؟هوم؟

واسه من با این همه اذیتی که منو کرده عذاب وجدان نداره؟اون وقت توی 12 روز توی دو ماه عاشق کسی شده که ...

چرا توام گناه داری ولی مگ نمیگی دختره مریض شده؟؟؟ببین دختره خیلی زرنگه

اره زرنگ من به این جور ادما میگم پست بی ارزش

پست ک هست ولی خوب بلده یه پسرو نگه داره ولی تهش میفهمه ک خترع دروغ میگفته و دوسش نداشه زمانی میاد ک تودیگ نمیخایش بنظرم تا اخرزمستون میاد

پست ک هست ولی خوب بلده یه پسرو نگه داره ولی تهش میفهمه ک خترع دروغ میگفته و دوسش نداشه زمانی میاد ک ...

فکر نمیکنم زمانی برسه که دیگه نخوامش

همون دوستمم که بهت گفتم می گفت این دختر زیااد صادق نیست یک جوریه

فکر نمیکنم زمانی برسه که دیگه نخوامش همون دوستمم که بهت گفتم می گفت این دختر زیااد صادق نیست یک جور ...

ن ک نخایشا عین الان دیگ دوسش نداری دیگ منظورم اینه عادت کردی ب نبودش ولی میادش‌‌‌.‌..اره دختره دروغگوعه دسش رومیشه بلاخره

ن ک نخایشا عین الان دیگ دوسش نداری دیگ منظورم اینه عادت کردی ب نبودش ولی میادش‌‌‌.‌..اره دختره دروغگ ...

همین الانم مثل قبل دیگه دوسش ندارم وقتی یاد سال پیش میافتم و الان اه میکشم

اره شاید.........به نظرت کی ادم میشه این پسر؟

همین الانم مثل قبل دیگه دوسش ندارم وقتی یاد سال پیش میافتم و الان اه میکشم اره شاید.........به نظرت ...

تااخر زمستون میادش

تا وسطای سال بعد حس میکنم  ازاد

عزیزم یادم رف بگم بهت شمابهم گفتی ۲هفته حس کردی ک برگرده دقیق سردوهفته برگشت‌...حالاحست ب اینک کی میادخواستگاریمم بگو؟

شاید....مرسی ببخشید من زیاد حرف زدم    

ن بابا زیاد چیه من هستم هروقت خاسی❤