2777
2789
عنوان

لاغری۱۰ کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 77 پست
حیف بخدا اگ یکم اصولی پیش میرفتی عمرا برمیگشت ولی واقعا افرین به ارادت و اینکه وزنتو نگه داشتی

من ۵۹هستم شکم دارم و یکم پهلو بنظرت با روزی نیم ساعت ورزش و رژیمه ملایم و دمنوش زیره و حلقه میتونم وزنم و کنترل کنم که پهلو نیارم ؟؟؟

حیف بخدا اگ یکم اصولی پیش میرفتی عمرا برمیگشت ولی واقعا افرین به ارادت و اینکه وزنتو نگه داشتی

عزیزم پروفایلت توی تلگرام یه پسر بچه اس؟؟اگر همینجا ازت راهنمایی بخوام کمکم میکنی؟؟من از امروز شروع کردم ب کالری شماری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم لاغر کنم دوباره

به هفتاد برسم‌همه رو زخمی میکنم  

ولی خب یه خورده ذهن مشغولیام زیاده این روزا اصلا نمیتونم رو رژیم و ورزش تمرکز کنم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من ۵۹هستم شکم دارم و یکم پهلو بنظرت با روزی نیم ساعت ورزش و رژیمه ملایم و دمنوش زیره و حلقه میتونم و ...

نون برنجتو حذف کن سر یه هفته اب میشه با ورزش محدود کن مصرف شیرینی و نون و برنج

💚
اره گلم 

مرسی عزیزم،ببین من الان دقیقا وزنم رو نمیدونم،قدم ۱۷۳ اما کالری شمار کرفس دارم و توی اون وزنم رو زدم۸۰😓

اونجا وزن ایده آلم رو زده۶۷-۷۰

حالا بنظرت چیکار کنم بهتره؟؟زودتر جواب میگیرم؟؟

این دمنوش دارچین یا زیره چقدر موثره؟چای سبز چی؟؟

مرسی عزیزم،ببین من الان دقیقا وزنم رو نمیدونم،قدم ۱۷۳ اما کالری شمار کرفس دارم و توی اون وزنم رو زدم ...

گلم فقط و فقط ورزش کم و مداوم و رژیم خیلی سبک و راحت میتونه کمکت کنه دمنوش فقط ۲۰ درصد کمک میکنه 

💚