2777
2789
عنوان

لاغری۱۰ کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 77 پست
حیف بخدا اگ یکم اصولی پیش میرفتی عمرا برمیگشت ولی واقعا افرین به ارادت و اینکه وزنتو نگه داشتی

من ۵۹هستم شکم دارم و یکم پهلو بنظرت با روزی نیم ساعت ورزش و رژیمه ملایم و دمنوش زیره و حلقه میتونم وزنم و کنترل کنم که پهلو نیارم ؟؟؟

حیف بخدا اگ یکم اصولی پیش میرفتی عمرا برمیگشت ولی واقعا افرین به ارادت و اینکه وزنتو نگه داشتی

عزیزم پروفایلت توی تلگرام یه پسر بچه اس؟؟اگر همینجا ازت راهنمایی بخوام کمکم میکنی؟؟من از امروز شروع کردم ب کالری شماری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست دارم لاغر کنم دوباره

به هفتاد برسم‌همه رو زخمی میکنم  

ولی خب یه خورده ذهن مشغولیام زیاده این روزا اصلا نمیتونم رو رژیم و ورزش تمرکز کنم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من ۵۹هستم شکم دارم و یکم پهلو بنظرت با روزی نیم ساعت ورزش و رژیمه ملایم و دمنوش زیره و حلقه میتونم و ...

نون برنجتو حذف کن سر یه هفته اب میشه با ورزش محدود کن مصرف شیرینی و نون و برنج

💚
اره گلم 

مرسی عزیزم،ببین من الان دقیقا وزنم رو نمیدونم،قدم ۱۷۳ اما کالری شمار کرفس دارم و توی اون وزنم رو زدم۸۰😓

اونجا وزن ایده آلم رو زده۶۷-۷۰

حالا بنظرت چیکار کنم بهتره؟؟زودتر جواب میگیرم؟؟

این دمنوش دارچین یا زیره چقدر موثره؟چای سبز چی؟؟

مرسی عزیزم،ببین من الان دقیقا وزنم رو نمیدونم،قدم ۱۷۳ اما کالری شمار کرفس دارم و توی اون وزنم رو زدم ...

گلم فقط و فقط ورزش کم و مداوم و رژیم خیلی سبک و راحت میتونه کمکت کنه دمنوش فقط ۲۰ درصد کمک میکنه 

💚