2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من کرم معجزه زدم ی دوره قطع کردم صورتم داغوووون شده😭😭😭

درسته میگن کرم خوبیه و گیاهیه و قیمت مناسبه و از این حرفا ولی دوره ای ک استفاده میکنید خوبه بعد قطع مصرف پوست تون از قبلشم بدتر میشه مخصوصا وقتی بری تو آفتاب  ک دیگه بدتر پوست رو کلا نابود میکنه در نتیجه بهتر دیگه سر خود واسه صورتمون کرمای درپیت نخریم چون ب نظرم صورت خیلی مهمه، ما پول میدیم کرم میخریم ولی ببین این کرمای مزخرف ک معلوم نیست چی توشونه وحتی تاییدیه ی وزارت بهداشت رو هم نداره چیکار میکنه با صورتا مون.

درسته میگن کرم خوبیه و گیاهیه و قیمت مناسبه و از این حرفا ولی دوره ای ک استفاده میکنید خوبه بعد قطع ...

اره والا ۲۲۰ گرفته بودم 😐الان صورتم افتضاح شده😭

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.

سلام گلم من برای وایتینگ واژنم فقط یه تک جلسه لیزر ژولیت انجام دادم بدون هیچ درد و مشکلات پوستی مثل سوزش و قرمزی، پیش خانم دکتر عباسی کارش عالیه شمارشو بخوای برات میفرستم بهتر از اون پیدا نمیکنی .