2777
2789
عنوان

بچه ها حسود شدم چه كار كنم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين من عاشق اينم تو رشته اي ك دارم كار كنم مفيد باشم كمك كنم برا خودم كسي باشم اما همسرم اجازه ...

مفید بودن خوبه، اما این به معنیه عقب افتادن تو زندگی نیست، منم دوستام خیلیشون شاغلن ولی بخدا حسرت زندگیه منو میخورن، میگن یاسی پوستت سفید صورتت شاداب، رو پولم خابیدی هر روز دلت بکشه یه چی بخری شوهرت برات میخره اما ما شاغلیم خوومون خرج خودمونو باید بدیم بعدم بخدا همشون پیر شدن‌ . بیکاریا بشین تو خونت خانومی کن. حالا رشتت چیه که اقد کار کار میکنی؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

والا خوب مردیه میگه نرو سر کار، تا جایی که من دیدم مردا عاشق زن شاعلن بخاطر درامدش...

تازه داره بهت احترام میزاره تو ناراحتی؟!!!

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مفید بودن خوبه، اما این به معنیه عقب افتادن تو زندگی نیست، منم دوستام خیلیشون شاغلن ولی بخدا حسرت زن ...

من تو دوران مجردي هم هرچي خواستم داشتم ميرفتم اريشگاه هركاري ميخواستم ميكردم وضع مالي باباي خودمم خوبه خيلي بهم ميرسيد  اگه بخوامم ميرسه 

من  يكي از رشته ها پيرا پزشكي عزيزم 

خب شوهر نكنم نميميرم ك 

پس کار و تلاشت برا کیه؟شوهر همه چیز نیست اما تنها بودن چیزه خوب نیست فکرامون باهم فرق میکنه من زندگیو تو شوهرداری و بچه مخصوصا بزرگ کردن بچه میبینم   بزرگش کنم همین درسممم خوندم اما کار نمیکنم استرس کار و صبح پا شدن اینچزا بدم میاد آخه یمدت سر کار میرفتم خیلی عذاب آور بود برام ب موقه بری بیای بعدم کارای خونه 🙁 صلاحتو خودت بهتر میدونی طلاق بگیر برو دنبال آرزو هات ک بعدا پشیمون نشی

جواب ابلهان خاموشیست  
من تو دوران مجردي هم هرچي خواستم داشتم ميرفتم اريشگاه هركاري ميخواستم ميكردم وضع مالي باباي خودمم خو ...

خب یعنی الآن خرجت نمیکنه؟ یا وصع مالیش اونقدری نیست که حمایتت کنه؟ الانم اوصاع کروناست یکم مراعات کن

خوب از روز اول باید با شوهرت توافق میکردی نه الان!

از همون روز اول توافق كرديم منم گفتم اوكي فك نميكردم با شنيدن اينكه اين رفته سركار اون فلان شده حالم يجوري بشه كلا سرد ميشمممم شوهرم چند روز قربون صدقه ميره بيرون ميبره تا دوباره برگردم مثل سابق و فراموش كنم خيلي بدع 😭😭