2777
2789
عنوان

بچه ها حسود شدم چه كار كنم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم راستش چند روز پیش سر خرید خونه دوم با شوهرم بحث داشتم. میگفتم فلانی دوتا خونه داره، دوتا ماشین داره تو هم برو خونه دوم بگیر، خلاصه طفلی قبول کرد ولی یه جمله بهم گفت خیلی روم اثر گداشت، گفت ببین این رقابتا مسخرست، به این فکر کن که خدا عاقبت بخیرمون کنه. مثلا فلانی رییس شعبه بانکه خونشو تو ارزونیا مفت فروخت، تو گرونیا خرید، خاهره خودش فقیر بود وام گرفت تو ارزونی خونه خرید ، الان دوتاشون هیچ فرقی باهم ندارن. خداکنه خدا به پوله ادم برکت بده. بخدا اینو که گفت واقعا تو فکر رفتم...

الانم دارم به شما میگم این رقابتا مسخرست، ببین اخرش کی چه وضعی داره این مهمه نه سرکار بری مستقل بشی ..

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بخاطر یکی دیگه و موقعیت یکی دیگه هیچ وقت این کارو نمی کنم اما اگر خودم واقعا بخوام برم سرکار رو نمی ...

خب من هركاري نكردم نميزاره بعد بقيه همه ملتبسا اينامر مبينم همه شاغل و اينا خيلي حالم بد ميشه يا اينكه منم ميتونم به راحتي شاغل بشم 

چرا اگه بدوني موقعيت خيلي خوب ميشه چي ؟

ن من خانواده و بچع رو ب همچی ترجیح میدم اصلا ب اینچیزا فکرم نمیکنم از شاغل بودنم متنفرم راحت ترم تو خودت ب چی فکر میکنی این مهمه شاید پیشرفت کنی اما همسر و همراه خوبی دیگه پیدا نکنی 

جواب ابلهان خاموشیست  
منم راستش چند روز پیش سر خرید خونه دوم با شوهرم بحث داشتم. میگفتم فلانی دوتا خونه داره، دوتا ماشین د ...

ببين من عاشق اينم تو رشته اي ك دارم كار كنم مفيد باشم كمك كنم برا خودم كسي باشم اما همسرم اجازه نميده وقتي مبينم همه همكلاسيام اينطورن خيلي حالم يجوري ميشه