قرمزسفید مدیر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 968 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 105 پست بچها کیا کلاس میرفتن؟به جز شیمی امسال بقیه درسارو چجوری دادین؟ 1399/06/30 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 گرون نیست یکم؟!؟ همون مقدار موسسه های بنام میدن !؟ ی درسشو ن چار درس تخصصی البته نمیدونم الان چنده من پارسال ۲۰۰ خریدمش اگه مشکل مالی داری من اکانت الامو بدم بهت در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 امسال کنکور داشتی شما ؟ تجربی؟ رتبت چن شد ؟ میشه ی مقدار کمک کنی منو بگی چطور بخونم &nb ... اره گلم ۴۷۰۰ شدم ببین مهم فقط و فقط عمقی خوندن و استرس نداشتنه یه مبحثو جوری بخون که سخت ترین سوالا رو بتونی حل کنی مهم ساعت مطالعه هم نیست من بعد عید نهایت ۵ ساعت خوندم ک پشیمونم اگر بیشتر میخوندم ۳ رقمی میشدم درسی هم مشکل داری فقط آلا در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 خب پس چیا قبول میشی علوم تغذیه بینایی و شنوایی سنجی تهران فیزیو تراپی زاهدان و پرستاریو غیرهپزشکی آزاد در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 ____________________________________________________________________________________________________ ... چرا موفق نشی آخه 😍حتما میشی استرس نداشنه باش من خودم ۲۳ هزار شدم پارسال سکته کردم در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
راپی_مو_کوتاه عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2817 نمیدونم الان چنده من پارسال ۲۰۰ خریدمش اگه مشکل مالی داری من اکانت الامو بدم بهت ن بابا قربونت انقدر از من بدتر هست ♡ بده به اونا ..فدای مهربونیت دوست گلم♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانمی صلوات مهمونم میکنی ؟
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 ن بابا قربونت انقدر از من بدتر هست ♡ بده به اونا ..فدای مهربونیت بوس به تو عزیزم❤😘😘 میگم اگر نمیتونی تهیه ش کنی اشکال نداره من میتونم به چند نفر بدمشون در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
راپی_مو_کوتاه عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2817 بوس به تو عزیزم❤😘😘 میگم اگر نمیتونی تهیه ش کنی اشکال نداره من میتونم به چند نفر بدمشون جدی؟؟ دوست گلم♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانمی صلوات مهمونم میکنی ؟
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 ____________________________________________________________________اخع84 هزار شدم حس میکنم ی منگل ع ... ای بابا نه اصلا همچین چیزی نیست باید درست بخونی ببین اگر مشکل مالی دارین من میتونم اکانتمو بدم بهت توش کلی فیلم و اینا هست در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 جدی؟؟ اره عزیزم فقط شماره و کد ملیم رو باید وارد کنی در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
_lara_ عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 825 ____________________________________________________________________اخع84 هزار شدم حس میکنم ی منگل ع ... ربطی به خنگ بودن نداره گلم ولی درکت میکنم من خودم سال بعد قراره کنکور بدم ولی همیشه میترسم خیلی خوش خیال باشمو نتیجم افتضاح شه
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 عزیزم آلا واقعیت تاثیر داره ؟ من ریاضیم خیلی ده ینی هیچییی نمیفمم اصلا ! مثلا تو نت بزنم ... آلا عالیهه بابا من رتبه کشوریم ۴۰ هزار تا جا ب جا شد با همین الا منم ریاضی پارسال زدم ۱۷ امسال ۵۲ در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 ینی فیلم هایی ک شما تو اکانتت داری تو نت نیست خودم ببینم عزیزم ؟ بعصیاشون باید هزینه بدی من همایشا رو خریدم مثلا راه ابریشم ریاضی ک ب شدت توصیه میکنم در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
zibaaa_dokht عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 5648 واقعا این قدر تاثیر داره؟ اره بابا تازه شل نزده بودم بعد عید زیر ۱۰۰۰ بودم در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
راپی_مو_کوتاه عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2817 بعصیاشون باید هزینه بدی من همایشا رو خریدم مثلا راه ابریشم ریاضی ک ب شدت توصیه میکنم اره عالیه .. چارتا اختصاصی داری ؟ تا چندنفر میتونن از اکانتت استفاده کنن!؟اگر کسی نخواست بده من دوست گلم♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانمی صلوات مهمونم میکنی ؟
راپی_مو_کوتاه عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2817 بوس به تو عزیزم❤😘😘 میگم اگر نمیتونی تهیه ش کنی اشکال نداره من میتونم به چند نفر بدمشون از نتونستن ک نمیتونم ولی میترسم دین کسی بیاد گردنم از من بدتر خیلی هست دوست گلم♡ برای رو سفیدی پیش بابام و مامانمی صلوات مهمونم میکنی ؟