2777
2789
عنوان

بچه هاکمک +18

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 195 پست
آها مرسی خودت ازچی استفاده میکنی

من ژیلت استفاده میکنم راضی ام بدنم کلا خیلی مونداره.موبرکرمشوزدم قبلا پوستم سوخت 

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..
ممنون ازراهنمایت خوب وکاملتون

خواهش میکنم عزیزم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ببخشید چی کار میکنی؟؟

بعضیاشون حساسیت دارم 

پودر موبرم میگن دختر باشی ضرر داره جالا که من رابطه ندارم اونقدری وسواس ندارم در حد تمیز شدن ..

میخوام البته موم امتحان کنم قبلشم میگن لیدوگایین اسپری کنی دردش میره ..

شما چککار میکنی 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
سلام اینا کل بدن بغیر از..... میشه انجام داد برای اون قسمت نمیشه چون دیدنش برای افراد حرامه پس انج ...

خانماانجام میدن لابد

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..
چقدرطول میکشه موهادربیاد

ببین اسی جون موم شکری توخونه درست کن هربارم درست کنی تاهرچندماهم بمونه خراب نمیشه من الان3ماهه درست کردم هرماه هم دارم استفاده میکنم بدون گرم کردن واین چیزا باراول بخاطراینکه همش ازژیلت استفاده میکردیم دردداره وحتی خونم میادولی ازماه بعدهم خیلی خیلی موهای کمی درمیادهم ریشش ضعیف میشه وراحت بیرون میشن هم نرم میشه باراول دردشوتحمل کن بعدش راحت میشی

شامپو بدن و اینا میزنم. دو سه بار هم لیف میکشم. بعد حموم هم بادی‌اسپلش و مام میزنم با ادکلن، ولی باز ...

من تورو با تمام وجودم درک میکنم منم همینطوریم متاسفانه 

این راه حلایی ک داده میشه اینجا ک اکثرا چیزای ابتدایی هستن برای خوشبویی برای من عین جوکه چون اصلا جوابگو نبودن برا من🥺

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

سلام اینا کل بدن بغیر از..... میشه انجام داد برای اون قسمت نمیشه چون دیدنش برای افراد حرامه پس انج ...

😐عزیزم عزیزم عزیزممم نگو اینو

تا حالا نشنیدم یه زن بخواد خودشو زینت بده برای همسرش و جایی نوشته باشه حرامهه

حالا اگه خیلی دیگه آدم معتقد باشه کسی نبینه می‌تونه خود آدم اپلاسیون کنه

موم عاليه تحمل دردش ارزش داره

از کجا بخرم داروخونه  اره میشه راهنمایی کنید من هیچ چاره ای جز موم برام نمونده 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
ببین اسی جون موم شکری توخونه درست کن هربارم درست کنی تاهرچندماهم بمونه خراب نمیشه من الان3ماهه درست ...

بگوچطوری خواهشا، بعدم از پد، دستمال، پارچه چی استفاده کنم بهتره؟؟