2777
2789
عنوان

بچه هاکمک +18

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 195 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دهنت بو میده؟؟؟؟وای برا یه خانوم خیلی بده. بدنتم بو میده؟؟؟؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

شايد بنده خدا دندون خراب داره وقت نكرده بره ترميم

شايد سنگ لوزه داره و خبر نداره

شايد گلوش عفونيه

چرا اينقدر تلخ و نيش دار صحبت ميكنى شما؟؟؟؟؟

وایتکس ضرر داره😰😱 دندون نابود می‌کنه تازه بوی گند هم میده جوش شیرین هم بوی بد رو از بین می‌بره ه ...

اونم مینای دندونو از بین میبره عزیزم میرن هر روز میزنن حالا بیا نهایت دو دفعه در هفته باید زد

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

چقدرطول میکشه موهادربیاد

نمیدونم شوهرم استفاده میکنه ازژیلت میترسه همش دعوامونه بش میگم بوش بده انگارخوش بوهم داره ولی زود موهارومیریزه

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام..

از مام و خوشبو کننده واژن استفاده کن 

قبل رابطه یه عطر ملایم بزن 

اما حتما قبلش حمام برو 

از نرم کننده و شامپو موی سر و شامپو بدن استفاده کن 

از حموم اومدی کرم مرطوب کننده بزن به دست و پا و واژنت 

لباسای تمیز و خوشبو بپوش 

حتما مسواک برن و بعد مسواک میتونی از یه ادامس استفاده کنی مطمئن باش دهانت خوشبو میشه 

سیر و پیاز نخور قبل رابطه 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
تو حموم با شامپو های معطر خوووووب بمال لیفم بکش 

شامپو بدن و اینا میزنم. دو سه بار هم لیف میکشم. بعد حموم هم بادی‌اسپلش و مام میزنم با ادکلن، ولی باز هم...😞😞

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
اونم مینای دندونو از بین میبره عزیزم میرن هر روز میزنن حالا بیا نهایت دو دفعه در هفته باید زد

من که استفاده نمیکنم فدات⁦❤️⁩جوش شیرین هم یبار زدم تاحالا اونم دیشب بود

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)