2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارکنم با دعواهامون+شات

906 بازدید | 71 پست

ما یه بچه ۲ ساله داریم،دیروز صب باشوهرم بحثم شد بخاطرباباش همیشه تحت کنترل و دخالتاشیم ،یه کم بحثمون بالا گرفت اون فش داد ب خانوادم برای اولین بارممم گفتم منو ببر خونه بابام تو ک حرمت نمیدونی ،الان خونه بابامینام هستید بقیشو بگم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Screen?!

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دیروز توماشین شناسنامه و توکیفم دید بعد گفت تو که قصدت همون طلاقه عرضه ندادی اگ طلاق نگیری ب منم زنگ نزن اس نده ،منم گفتم توک اخلاقمو میدونی سال تا سالم یادت نمیفتم ،گفت ببینیم دیگ

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حالا امروز خودش بالا ۲۰ بار زنگ زده منم دادم بچه جواب داد ،بعد قط کرد بازم ی عالمه زنگ زد جواب دادم هر چی از دهنش درومد فش بهم گفت

دیروز توماشین شناسنامه و توکیفم دید بعد گفت تو که قصدت همون طلاقه عرضه ندادی اگ طلاق نگیری ب منم زنگ ...

دلیل این اخلاق ها و سردی هاش پیدا کن

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹