2777
2789

چه جوریه منم۶۴ ام

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رژیم کانادایی فقط تو گزینه هاتونه؟  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

یکی پایه باشه سه روز رژیم میوه بگیریم  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
من میخام بگیرم ولی کانادایی بدردم نمیخوره چون 24 کیلو وزن کم کردم باید ی رژیم دیگه بگیرم 🤦‍♀️

ببخشید من چطور می تونم کاربریم رو لغو کنم 

دلم برا دخترک شاد مجردیم تنگ شده ....کاش برمیگشت 

استارتر خواهش میکنم نگیر

رژیم میخای اصولی فقط

من گرفتم وحشتناک بود

فقط به بدنت اسیب میزنی همین

بعدشم اون چربی نیس فقط اب بدنتو ازدس میدی فک میکنی لاغرشدی

ودوبارههه برمیگرده وزنت ازاولم بیشتر

64همچینم وزن بحرانی نیس که بخای بخاطرش زیبایی و سلامتیتو درخطر بندازی❤

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport