khkkkkkk147 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 231 عنوان پویش خداحافظی از نی نی سایت بیایید یچیز مهمممم بهتون بگم 232 بازدید | 13 پست بیایید از اینجا خدا حافظی کنیم اینجا موندن هیچ فایده ای نداره باور کنید جدی میگم. اینکه همش سرمون تو زندگی دیگران باشه فلانی چیکار کرد و..... وفتی بخودمون میاییم نصف عمرمون رفته من کل شبانه روز یک ربع از گوشی استفاده میکنم میخوام برم سمت زندگی واقعی بیاییذ از عمرمون خوب استفاده کنیم ورزش کتاب خوندن رقص و....... بنظرم هرکی حاضره یا علی؟ اینجا اصلا سایت خوبی نی با روح و. روان ادم بازی میکنه سمه من برای خودتون گفتم یکم عاقلانه و منطقی فک کنید امروز | 10:56 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazalehسابق عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 339 مگه چقدر مهم شده اینجا که بخواد رو روح و روانم تاثیر بزاره؟؟؟
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 27813 وآله به خدا از صبح یه عده فقط دارن ناله می کنند یه عده هم فقط از خودکشی می گن با کلی انرژی صبح بیدار شدم اینجا حالم بد کردند الهم عجل لولیک الفرج
khkkkkkk147 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 231 چقد درستگفتی حیف نمیتونم من بلاخرع بعد از دوسال تونستن
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10822 عزیزم شما چند بار خداحافظی میکنی ؟! خب به بار باهات خداحافظی کردید برو دیگه بعدشم شما نمیتونی برای بقیه تصمیم بگیری شما برو به زندگیت برس بقیه هم یه فکری برای خودشون میکنن
khkkkkkk147 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 231 عزیزم شما چند بار خداحافظی میکنی ؟! خب به بار باهات خداحافظی کردید برو دیگه بعدشم شما نمیتونی برای ب ... مجبور شدی بیایی تاپیک من من الان خداخافظی کردم ی کاربر دیدم گذاشته بود منم گذاشتم
avj عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 1556 وآله به خدا از صبح یه عده فقط دارن ناله می کنند یه عده هم فقط از خودکشی می گن با کلی انرژی صبح بیدار ... 😣دنبال زیر بغل مار میگردی خب همه داغونن در حال حاضر