2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرم کننده موی عمیق سینره. شامپو فقط بچه. کرم موی بعد از حمام پنتن(من از قشم میخریدم که دیگه نیست) کلا تو تهران و اهواز گشتم این مدلی که استفاده میکنم ندارن و الان داره تموم میشه نمیدونم چیکار کنم باید از این فشنگیا بخرم 

حال کن 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
یعنی چی

لذت ببر ازشون خوبه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

کراتین خیلی خوبه معتادش میشی 

اما ببین باید 3 ماهیی یه بار انجام بدی که موهات خوب باشه همیشه. من راضیم

اما خب اول ببین همش میتونی هزینه کنی و حوصلش رو داری یا نه 

اما ماسک مو خیلی خوبه

یه روش بهت میگم امتحان کن کمکت میکنه 

موهاات رو با یه ماسک موی خوب داخل حمام بشور 

بعد وقتی از حمام اومدی اب موهات رو بگیر و روغن ارگان بزن و حوله بپیچ بذار یه کم خشک بشه بعد با سشوار خشک کن وز موهات رو میگیره 

روغن اووکادو هم میگن خوبه