2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اشنایی با روحیات خانوما مثلا از کدوم رفتار همسر بدشون میاد دلیل این همه نفرت از مادرشوهر چیه من ...

😂😂😂

اره از این لحاظ خوبه شما مردا سایت ندارین 😂😂

مادرشوهر که ما عروس ها با مادر شوهر دشمنی که نداریم مادرشوهره که فک می کنه بچه اشو دزدیدم 

حسودیم شد. خوش به حالت.

اره تو این مورد واقعا خیلی خوبه ولی به هرحال بدی های خودشم داره یه مرد هیچوقت کامل نیس عزیزم 

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
برای اشنایی با روحیات خانوما مثلا از کدوم رفتار همسر بدشون میاد دلیل این همه نفرت از مادرشوهر چیه من ...

نگیر

خیییلی کارخوبی میکنی

یه زنم ک بدبخت نشه یکیه

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
😂😂😂 اره از این لحاظ خوبه شما مردا سایت ندارین 😂😂 مادرشوهر که ما عروس ها با مادر شوهر دشمنی که ...

دقیقا مادرشوهرم هنوز توعقدم ها هرروز بهم میگه پسرمو ازم گرفتی منم بهش میگم ۲۰سال مال توبوده ازاین به بعدشم تااخرعمرش مال منه😌😌

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
😂😂😂 اره از این لحاظ خوبه شما مردا سایت ندارین 😂😂 مادرشوهر که ما عروس ها با مادر شوهر دشمنی که ...

اره یکیو دیدم میگفت حسودیم میشه شوهره با خواهر خودش حرف میزنه الان فک میکنید پسر مردمو ندزدیدید