jessie مدیر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1363 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 51 پست از وقتی اومدم تو نی نی سایت و تاپیکهای خیانت و صیغه رو خوندم تنم میلرزه و از ازدواج میترسم. خیانت واقعا زیاده؟ کیا مرد خیانت کار دارن؟ کیا مرد متعهد دارن؟ 1399/06/28 | 23:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19714 بهش گفتم هر وقت دلت خواست از نعمت بینایی محرومت کنم به کسی نگاه کن و اگه کلا دلت خواست بمیری خیانت کن.🤣🤣🤣 انسانیت......
سلاااااااااااااام عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 147 نصف بیشترشون الکیه. بعضیا مرض دارن بعضیا میخوان عادی سازی کنن .کلا پشت سیستم هیچکسی قابل شناسایی و تشخیص هویت نیست
بی_نامو_نشون عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 818 شما مردی تو سایته زنونه چیکار می کنی 🤨🤨 این خودش یه خیانته برای اشنایی با روحیات خانوما مثلا از کدوم رفتار همسر بدشون میاد دلیل این همه نفرت از مادرشوهر چیه من که فقط فهمیدم زن نگیرم
jessie مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1363 همسرم مرد فوق العاده متعهدی هستن شاید من خیانت کنم ولی همسرم هرگز حسودیم شد. خوش به حالت.
تمشک۷۷ عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 4523 اگه ما زنا به هم رحم کنیم هیچ زندگی نابود نمیشه خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
mo_taraneh_had عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 7880 برای اشنایی با روحیات خانوما مثلا از کدوم رفتار همسر بدشون میاد دلیل این همه نفرت از مادرشوهر چیه من ... 😂😂😂اره از این لحاظ خوبه شما مردا سایت ندارین 😂😂مادرشوهر که ما عروس ها با مادر شوهر دشمنی که نداریم مادرشوهره که فک می کنه بچه اشو دزدیدم
jessie مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1363 شوهرم متعهد ... همه دوست پسرام خیانت کار بودن ... متنفر بودم از خیانت ... خوشبخت و شاد باهم ادامه بدید. خوش به سعادت و بختت.
عشق_عاقاییم عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2564 حسودیم شد. خوش به حالت. اره تو این مورد واقعا خیلی خوبه ولی به هرحال بدی های خودشم داره یه مرد هیچوقت کامل نیس عزیزم بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
بی_نامو_نشون عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 818 شما متاهلا اگه این همه وقت که اینجا میگزرونید کنار همسرتون باشید مشگلی پیش نمیاد چرا فقط نی نی سایتیا براشون اتفاق میوفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلسا1374 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 1712 برای اشنایی با روحیات خانوما مثلا از کدوم رفتار همسر بدشون میاد دلیل این همه نفرت از مادرشوهر چیه من ... نگیرخیییلی کارخوبی میکنییه زنم ک بدبخت نشه یکیه تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
jessie مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1363 نترس عزیزم خیانت تو مردا خیلی زیاده ولی تو زنا هم هست نگران نباش یعنی میگی من قراره خیانت کنم؟
عشق_عاقاییم عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2564 😂😂😂 اره از این لحاظ خوبه شما مردا سایت ندارین 😂😂 مادرشوهر که ما عروس ها با مادر شوهر دشمنی که ... دقیقا مادرشوهرم هنوز توعقدم ها هرروز بهم میگه پسرمو ازم گرفتی منم بهش میگم ۲۰سال مال توبوده ازاین به بعدشم تااخرعمرش مال منه😌😌 بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
صبورتنها عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 7106 خوشبخت و شاد باهم ادامه بدید. خوش به سعادت و بختت. به نظرم یکم دوست پسر داشته باشی قلق ادمعای دو دره باز میاد دستت ... انتخاب بهتری خواهی داشت
بی_نامو_نشون عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 818 😂😂😂 اره از این لحاظ خوبه شما مردا سایت ندارین 😂😂 مادرشوهر که ما عروس ها با مادر شوهر دشمنی که ... اره یکیو دیدم میگفت حسودیم میشه شوهره با خواهر خودش حرف میزنه الان فک میکنید پسر مردمو ندزدیدید
jessie مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1363 تا مدتها فکر میکردم همسرم مرد متعهدیه اما یهوو دیدم نه نه تنها متعهد نیست حتی لیافت نداره بهش ... بعدش چی شد؟ تو چیکار کردی؟