2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاً؟ به شوخی گفتی دیگه؟آخه تاپیکای قبلیت رو خوندم همش تاپیکای شاد داشتی خبری از خیانت توشون نبود!

من غمام وجارنمیزنم😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
مگه ما کلفتشونیم که دم به دقیقه دم دستشون باشیم ماهم آدمیم تفریح لازم داریم

من نگفتم شما تفریح لازم ندارید برمنکرش لعنت منظورم اونایی بود که حتی واسه باد گلوی همسایه هم میان تاپیک میزنن خب معلومه هیچ وقتی واسه زندگیو همسرشون نمیزارن که چنین مشکلاتی پیش میاد

تو ببین این دادگاها درخواست طلاقا بیشتر مال چیه؟    دست بزن،اعتیاد،دهن بینی مرد،عیاشی ور ...

خب شما چرا فکرتو معطوف کردی به دادگاه ها طوری میگید عیاشو بد دهن و....ادم فک میکنه همه اینجورن خب وقتی میگن قبل ازدواج تحقیق کنید واسه همینه ادم معتاد وعیاشو روانیو که میشه از بقیه تشخیص داد که . حالا چطور؟ به رفتارش با خونوادش دقت کنید مثلا طرف هر روز جلو من لبخند میزنه سلام میکنه ایا با خونوادشم اینجوریه؟ شما هم میخواید جز اون خونواده شید پس رفتارش با شما هم بعدا تغییر میکنه

تو جدی میگی یا من رو دس به سر کردی؟اذیتم نکن. شوهرت واقعا خیانت کرده؟

آره عزیزم خیانت کرده خیلی هم بد خیانت کرده

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂