2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 136 پست
خیلی مصمم دارم میرم جلو به خدا خیلی خودم رو جلو خانوادم و فامیل قوی نشون میدم همه میگن غزل تو لیاقتت ...

بله حق داری که دلشکسته بشی

ولی زمان همه چیو حل میکنه

خدا رو شکر کن اول  خدا دوم خدا سوم خدا

بعدم پدر و مادرت کنارتن

ببین یه فرمول هست

که موضوعی که پنج سال دیگه برا من  دیگه فراموش شده یا بی اهمیته چرا باید هی غصه بخورم

هی اینو تو ذهنت تکرار کن

والا غصه نخور این اشغالا باهاشونن زندگی کنه به 30 نرسیده پیرت میکنن و مریض فقط میدونم زن باید استقلال مالی داشته باشه شوهر اینجوریم از صب تا شب سگ دو بزنه برا یه لقمه نون پولشم نرسه نه اینکه کمکشون کنیم ،بابای منم کمک کرد مزدش تهمتو و کم پول دادن  شد 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حق داری که دلشکسته بشی ولی زمان همه چیو حل میکنه خدا رو شکر کن اول  خدا دوم خدا سوم خدا ...

باشه چشم 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
آخه ی مشکلی هست که اونم من باکره نیستم ترسم از اینه ....

عزیزمم سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده اصلاااا باکرگی و پرده وجود نداره اینا خرافاتی بیش نیس مطمعن باش اگه به حرفم شک داری برو پیش ماما نگو ازدواج کردی بهت میگه سالمی 

برو از هر جا ک میخوای تحقیق کن اینا فقط خرافاته نمیدونم دلیل این خرافات چیه 

من خیلیییی تحقیق کردم حتی اون ماماها از خودشون میگن خیلییییییی سخت تشخیص میدن از رو شانس میگن 

پرده ای وجود ندا ه اصلا نگران نباش ب کسی هم نگو ک باکره نیستی 

اسی خدا رو شکر کن زود اون روی  خودشو نشون داده اگه بعد ازدواج بچه ام داشتی چی

درسته تازه نوشته تو پروفایلش از دل برود هران که از دیده برفت و بعدم شروع کرد بگه روحت شاد و این حرفا دوهفته قبلشم گفت من فراموشت کردم با یکی بهار هستم که جونشو برام میده 

الهی فدات بشم دعا میکنم چه شما و چه بقیه اعضای نی نی سایت دلشون خوش و خرم باشه

ممنون اجی  می‌دونم خدا میبینه روز های منو 

عزیزمم سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده اصلاااا باکرگی و پرده وجود نداره اینا خرافاتی بیش نیس مطمعن با ...

مامان و بابام میدونن به مامانم گفتم ....

درسته تازه نوشته تو پروفایلش از دل برود هران که از دیده برفت و بعدم شروع کرد بگه روحت شاد و این حرفا ...

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخههخخخخخخخخخخخخخخخخ

مردم از خنده بخاطر رفتار بچه گونش

بذار باشه 

ولی از من ب تو نصیحت خواهر عزیزم اصلا ن جوابشو بده ن سین کن

بلاکشم نکن

برات مهم نباشه

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخههخخخخخخخخخخخخخخخخ مردم از خنده بخاطر رفتار بچه گونش بذار باشه  ...

بابا مامانمم همین رو میگن 

مامان و بابام میدونن به مامانم گفتم ....

اشکال نداره ب مامانت بگو ب هیچ کسی نگه 

اگه ب حرفم شک داری حتما برو پیش ماما الکی از خودش میگه یه کوچواو خراشیدگیه خخخخخ آخه نمیتونن تشخیص بدن کلا چون وجود نداره فقط خرافاته

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخههخخخخخخخخخخخخخخخخ مردم از خنده بخاطر رفتار بچه گونش بذار باشه  ...

منم سین نکردم جوابشم ندادم 

اشکال نداره ب مامانت بگو ب هیچ کسی نگه  اگه ب حرفم شک داری حتما برو پیش ماما الکی از خودش میگه ...

نه مامانمم تحصیل کردس ولی از دست شوهرم به شدت عصبانی شد گفت نمک خورد نمکودون شکست آخه بچه ها هرشب خونه ما بود به خدا 

آخه ی مشکلی هست که اونم من باکره نیستم ترسم از اینه ....

الان اینجوری باید کل مهریتو بده نترس عزیزم این آدم بیشعور تو همین دنیا جواب کاراشو پس میده انشاالله خیر نبینه