2777
2789
عنوان

دلم گرفته !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 136 پست
الان اینجوری باید کل مهریتو بده نترس عزیزم این آدم بیشعور تو همین دنیا جواب کاراشو پس میده انشاالله ...

انشالله به خدا دل خانوادم و خودم شکسته 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
انشالله به خدا دل خانوادم و خودم شکسته 

تازه به فامیلم گفت باباش به منو و بابام بدهکار الکی هشتاد میلیون نفری ...... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسپارش بخدا زمین گرده

بعدم گفت انقد تابت میدم تا موهات رنگ دندونات سه بچه ها انقد فوحش های ناموسی که تا حالا نشنیدم به بابام و من زد برا اینکه بابام چرا به نامش نزده دستگاه را

بعدم گفت انقد تابت میدم تا موهات رنگ دندونات سه بچه ها انقد فوحش های ناموسی که تا حالا نشنیدم به باب ...

اینجور چیزا رو ک میشنوم از ازدواج کردم منصرف میشم😔😔آدم میترسه

بهش بگو جواب خوبیای ما این نبود من چیکارت کردم ک این حرفارو میزنی؟

به جرم توهین از پیام هاش اسکرین بگیر ازش شکایت کن

اینجور چیزا رو ک میشنوم از ازدواج کردم منصرف میشم😔😔آدم میترسه بهش بگو جواب خوبیای ما این نبود من ...

بهش گفتم 

بچه ها رفتین ؟؟؟؟ نرید خواهشاً 

عزیزم تقصیرخودت و باباته.تو دیگه‌پرستاری.موقعیت اجتماعیت بالاس .چیت کم بود ک ب پسر بیکار بله دادی.اوونم تواین دوره ای ک همه‌چیز‌گرونه و ادم‌فقط دیگه میتونه شکمشو سیرکنه؟یابابات چراباید همه سرمایشو و طلا بفروشه بخاطرداماد.کدوم‌پدرزنی اینکارمیکنه.داماد هرچقدم خوب باشه دلیل نمیشه ادم کل زندگیشو بهش بده.خودتو خیلی دست کم گرفتی بخاطرهمین اونم ازت سواستفاده کرد و الان میخاد ولت کنه.خداروشکر ک عقدی.

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
عزیزم تقصیرخودت و باباته.تو دیگه‌پرستاری.موقعیت اجتماعیت بالاس .چیت کم بود ک ب پسر بیکار بله دادی.او ...

بابام مخالف این ازدواج بودن اجی 

عزیزم تقصیرخودت و باباته.تو دیگه‌پرستاری.موقعیت اجتماعیت بالاس .چیت کم بود ک ب پسر بیکار بله دادی.او ...

بهش نشون میدم ، اعتماد به نفسمو ، موفقیتم ....

بابام مخالف این ازدواج بودن اجی 

ای کاش ب حرفش گوش میدادی.تو پرستاری .شغلت عالیه.دوساا دیگه کمتر دکتر مهندس نمیاد واست.چی تو این دیدی ک حتی در حدت نبود.هیجوقت گول احساسات نخور.عاقلانه انتخاب کن.عاشقانه زندگی‌گن

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
بهش نشون میدم ، اعتماد به نفسمو ، موفقیتم ....

اره.سنت خیلی ‌کمه.انقد ادم خوب بعد این میاد سرراهت

ای کاش ب حرفش گوش میدادی.تو پرستاری .شغلت عالیه.دوساا دیگه کمتر دکتر مهندس نمیاد واست.چی تو این دیدی ...

قبول دارم حرفت اخلاقش رو خوب نشون داد حتی تا ی سال ، الان خود واقعیشو نشون داد .‌... و اینکه دیگه می‌خوام به رتبه های بالاتر برسم و فکر ازدواج نباشم مگه اینکه ی انسان عاقل و خوبم سر راهم پیدا بشه