2777
2789
کاری نمیتونم بکنم زورم بهش نمیرسه ...خانوادش ک دیگ زبون نفهم ترن...اگ به خانواده خودم بگم زود طلاقمو ...

نباید بچه دار میشدی 

الانم من بخاطر این دوتا عشقام دارم میسوزم میسازم

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم الهی زود بچم به دنیا بیاد بسه همدمم....غریبی شوهر کردم کتک میخورم فحش میشنوم ولی وقتی خانوادم زنگ میزنن میگم شوهرم خوبه ...اوناهم گناه داره ناراحتشون کنم...ولی خودم این وسط دارم میسوزم میسازم

میگم الهی زود بچم به دنیا بیاد بسه همدمم....غریبی شوهر کردم کتک میخورم فحش میشنوم ولی وقتی خانوادم ز ...

درکت میکنم سخته خیلی خیلی سخته

ولی از الان جلوشو بگیر نزار پرو بشه بزنه 

خدایی نکردع اگ اتفاقی برا بجت بیوفته جی

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
نباید بچه دار میشدی  الانم من بخاطر این دوتا عشقام دارم میسوزم میسازم

تنها بودم خانوادم خیلی ازم دورن گفتم بزارم باردار بشم شاید درست شد بدتر شد هرروزم میگ برو بچه رو سقط کن..کتم میزنه میگ بچه سقط بشه تا برم طلاقت بدم ..اخ من یه سقط داشتم دکتر گفت خدایی نکرده اینطوریش بشه دیگ باردار نمیشی واسه همه این کارا رو میکنهـ

تنها بودم خانوادم خیلی ازم دورن گفتم بزارم باردار بشم شاید درست شد بدتر شد هرروزم میگ برو بچه رو سقط ...

چن ماهته الان

خدایااا این چ زندگیه برا بندگانت ساختی 

زورم نمیرسه بهش به داداشاش میگم اوناهم از خودش بدترن

خداازشون نگذره

[QUOTE=155798796]الان سه ماه تموم کردم[/QUOTایشالاا ک شوهرت خوب بشه ب حق ادن موجود تو شیکمت

بچه ها بگین خدا هدایت شوند کنه انرژی اش مثبته

کسی ک هرشب هرشب مشروب میخوره ب کجا دیگ میخاد هدایت بشه