2777
2789

بابام هر وقت زنگ میزنه میگه اگ یکم اذیتت کرد به ما بگو ..بیا خونه خودمون خودم بچتو بزرگ میکنم نمیذارم سختی بکشی..واست بهترین زندگی درست میکنم اگ یکم اذیتت گرد کافیه به ما بگی..نمیدونه هر روز زیر مشت تای این مرتیکه..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بخواد ،امام حسین بخواد میشه

دعام کن بدجور امشب دلم گرفته

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
بابام هر وقت زنگ میزنه میگه اگ یکم اذیتت کرد به ما بگو ..بیا خونه خودمون خودم بچتو بزرگ میکنم نمیذار ...

بیچاره پدر مادرا که همیشه باید نگران بچهاشون باشن😞😞

برای تو برای چشم هایت، برای من برای دردهایم، برای این همه تنهایی    ای کاش خدا کاری کند 

شبتون بخیرر دعا برا همدیگ زودتر براورده میشه التماس دعا شبهیر

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
دلم بیشتر واسه اونا میسوزه هیچی نمیگم میگم اونا هم حق زندگی دارن ناراحتشون نکنم ..خدای منم بزرگه😔

من که دیروز نتونستم خودمو کنترل کنم مامانم زنگ زد پشت تلفن اینقد گریه کردم که اونم شروع به گریه کرد 😞😓

برای تو برای چشم هایت، برای من برای دردهایم، برای این همه تنهایی    ای کاش خدا کاری کند 

درد منم چیزیه که فقط دست خداست دلم نی نی میخواد عصری دم در بیمارستان بودم یه مرد وزن با بچه بغل از بیمارستان میومدن زن تازه زایمان کرده بود بهشون حسودی کردم مدت زیادی نیست اقدامم اما حرف میشنوم از خانواده شوهر دلمم که شدیدا میخواد دیگه نمیتونم تحمل کنم توروخدا واسم دعا کنید این ماه نی نی دار شم