بابام هر وقت زنگ میزنه میگه اگ یکم اذیتت کرد به ما بگو ..بیا خونه خودمون خودم بچتو بزرگ میکنم نمیذار ...
به نظرم اشتباه می کنی نمی گی .
ان شاالله خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ومشکلات همه رو حل کنه و شادی و آرامش به خونه ها و دلا بیاره . آمین یا ارحم الراحمین
اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
بخدا خانواده من ماشین انداختن زیر ماش داره خونه میسازه کمکش کردن ..چشم رو نداره میگ وظیفشونه...میگم خانواده تو چی وظیفشونه میگیره منو کتک میزنه ...بخدا یه سر سوزن کمک نکردم من توقع ندارم ازشون ..ولی به شوهرم میگم حداقل یکم چشم ورو داشته باش....دلم بدجور گرفته
دوستان منم امشب خیلی دلم گرفته بودم ، هرچی گریه می کردم آروم نمی شدم تا رفتم جلوی آینه و با خودم حرف زدم . از سختی هایی که کشیدم..از روزگارم...گفتم و گریه کردم . بعد به قول روزهای خوب دادم . به خودم با گریه گفتم که چقدر خودم رو با تمام آنچه هستم و تمام مشکلاتم دوست دارم . به خودم گفت خدا هست . و در آخر سبک شدم . شاید واسه شما هم کاربرد داشته باشه .
اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
بخدا خانواده من ماشین انداختن زیر ماش داره خونه میسازه کمکش کردن ..چشم رو نداره میگ وظیفشونه...میگم ...
اشتباه میکنی که نمیگی به پدر و مادرت، اشتباه میکنی که موندی زیر دست این مردک و کتک میخوری.. بخاطر نی نی تو دلت، بخاطر مامان بابات، بخاطر خودت، شجاع باش و هرچه زودتر جدا شو ازش.. مردی که زنش رو میزنه پس فردا هم بچه رو میزنه.. جون خودت و بچت در خطره، شجاع باش و ازش جدا شو همین الان..