2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها سلام منم دلم گرفته ولی زندگی قشنگی های خودشوداره عزیزم نگاه کن به اطرافت چندتا نعمت ها ی خدا ...

خدارشکر ک دوتا بچه سالم دارم خدارشکر ک پدرو مادرو خواهرام سلامتن

اما شوهر زبون نفهم چی سخته خدایا خودت ب اشکام دلت بسوزع کمکم کن

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
کجارف.  

بعد دوسال دیدم خیلی داره طولانی میشه وبراش وقت گذاشتم ک شرایط واوکی کنه وفتم از سمت خانواده اقدام بشه تا فلان زمان.ایشونم گفتن باشه اقدام بشه حالاهم دوماه گذشت و خبری نشد😊

هرکی تو زندگی یه مشکلی دار.هیچکس بدون درد نیست. منم مدتیه اصلا حالم خوب نیست ولی بازم زندگیه در جریانه

برای تو برای چشم هایت، برای من برای دردهایم، برای این همه تنهایی    ای کاش خدا کاری کند 
بعد دوسال دیدم خیلی داره طولانی میشه وبراش وقت گذاشتم ک شرایط واوکی کنه وفتم از سمت خانواده اقدام بش ...

قسمت این بوده ناراحت نباش

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
قسمت😂 چطورروال زندگی من براساس قسمت والا ب قسمت اخرش رسیدم

تازه اولشه 

منم شوهر زبون نفهمم ...همش کتکم میزنه باردارم هستم..فقط واسه نینی موندم چون اگ برم خونه بابام دیگ نم ...

منم همینطوره همش هرشب هرشب ولگردی من دوتا بچه دارم خستم دیگ

منم همینطوره همش هرشب هرشب ولگردی من دوتا بچه دارم خستم دیگ

کاری نمیتونم بکنم زورم بهش نمیرسه ...خانوادش ک دیگ زبون نفهم ترن...اگ به خانواده خودم بگم زود طلاقمو میگیرن واسه بچه موندم میگم گناه داره

الهی بچه ها خیلی سخته با شوهر زبون نفهم زندگی کردن هروقت دلت رو سوزون اشکت جاری شد وقت دعا کردنه خدا ...

بخداا نشستم سرسجاده دارم فقظ اشک میریزم این حق من نبود از خوشبختی 😳😳😭😭😭😭😫😫😫