2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حال مختص تو تنها نیست دلیلش هم مشخصه مشکلات اقتصادی و بیماری و سرگردانی جوون ها و مسئله ازدواجمون و.....

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
من خیلی حالم خرابه همینجوری دار اشک میریزم چندروز پیشا تو ی تاپیکی اسم می می نازو شیدم و رفتم تاپیکا ...

چش شده  اون

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد
چون کسی که ادعای عشق میکردن وبهم میگفت:نفس....دوماه شد که رفت.مگه چ جونی داره ادم ک اگ نفسشم انقدر م ...

اعتماد نکن ب عشقای امروزی نتیجش میشه همین ما خیلی ساده ایم ک زود باورمیکنیم 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
یک عدد مجرد تنهام😔که دلم گرفته از تنهاییم😔

برو کیف کن خوشحال باش ک نمیخای با ی موجود زبون نفهم سرکله بزنی والا بخدا

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد

وقتی تازه دوروز از شکستم میگذشت رفتم دکتر تغذیه و اون بهم پیشنهاد داد برای دوستی...منم رد کردم چون از بدنم وتیپ وقیافم خوشش میومد ن برای ازدواج.از طرفی هم شکست خورده بودم.اخه چراا سهم من اینه از دنیا

چون کسی که ادعای عشق میکردن وبهم میگفت:نفس....دوماه شد که رفت.مگه چ جونی داره ادم ک اگ نفسشم انقدر م ...

کجارف.  

میشه لینک تاپیکاشو بدی منم بخونم😔

لینک ندارم عزیزم سرچ بزن تاپیکای می می ناز میادش.ولی نخون عزیزم خیلی دلخراشه کاش نمیخوندمشون با اینکه خودشون خیلی روحیه بابایی داشتن اما خیلی دلم سوخت خیلی