2777
2789
@ArchAngelMeditation البته فقط در مورد جفت روحی نیست ‌ در مورد همه چیز هست  اما کلی مد ...

من اصلا نمیتونم به اینجور مدیتیشنا اعتماد کنم 🙁

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
اینا نشانه نیمه گمشدس ن جفت روحی

فکر کنم یکیه 

‍ #جفت_روحی_یا_نیمه_گمشده_کیست؟

💞یه اعتقاد قدیمی هست که میگه روح انسان بارها و بارها برای زندگی به زمین فرستاده میشه تا روح به تعالی ای که خداوند می خواد برسه.

💞از این دیدگاه فردی که نیمه دیگر روح ما توی بدن او حلول میکنه جفت روحی ماست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماره ۵دارم الان .حس دلتنگی دارم بهش درصورتیکه تازه پیداش کردم یه حس عجیبی زندگیش مثل من اما من جلوت ...

ببین خیلی اهمیت نده اگه واقعا جفت روحی باشید به هم می رسید ... تلاش نکن برا رسیدن. ‌‌. کلا هر چیزی توی دنیا رو اگه کمتر بهش گیر بدی آسون تر به دست میاد  

.می پرسی آیا ممکن هست شخص ایده آل من وجود داشته باشد ؟ بله هر فرد به عنوان یک پیشامد تلقی می شود .. ...

هرآدمی ممکنه چندین جفت روحی داشته باشه تنها جفتی ک یکی همون نیمه گمشدس یاهمون یین و یانگ

خدایا خودت بساز تُ بسازی قشنگتره❤
این معجزه رو که خدا واسه من درست کرده نه کائنات چون اون افریدگار همین روح هاست

کائنات تحت سیطره خداونده و نمودی از قدرت او 

کائنات به امر خداست پس چیزی مجزا از خدا نیست .‌..

کائنات تحت سیطره خداونده و نمودی از قدرت او  کائنات به امر خداست پس چیزی مجزا از خدا نیست .‌..

درسته ولی متاسفانه در قانون جذب اشاره زیادی به خدا نمیکنن و ازش سو استفاده میشه برای ترویج بیخدایی

من اصلا نمیتونم به اینجور مدیتیشنا اعتماد کنم 🙁

مدیتیشنی که فارسی باشه به نظرم خطری نداره اما از سابلیمینال که انگلیسی هست باید ترسید...بعضیاش اشاعه شیطان پرستی میکنه ....

اما مدیتیشن ها چند تا نفس عمیق و چند تا جمله تاکیدی مثبته 

چه ترسی داره ؟

فقط بعضیاش که تخصصیه خودشون میگن اگه ناراحتی قلبی یا کبدی داری انجام نده 

من خودم راحت و کوتاهاش که با قلب و اینا کار نداره انجام میدم ...‌ درگیر اون ۴۰ ۵۰ دقیقه ای ها نمیشم 

درسته ولی متاسفانه در قانون جذب اشاره زیادی به خدا نمیکنن و ازش سو استفاده میشه برای ترویج بیخدایی

آره اینو قبول دارم 

دلیلش اینه که قانون جذب و این دست مفاهیم روانشناسی مستقیم از اروپا اومده ایران و تلاشی نشده اونو با فرهنگ و دین ما عجین کنند.... البته کمابیش افرادی هستند که دارن دین و روان شناسی رو تلفیق می کنن اما تعدادشون کمه و آثار دندان گیری ارائه ندادن ....

آره اینو قبول دارم  دلیلش اینه که قانون جذب و این دست مفاهیم روانشناسی مستقیم از اروپا اومده ا ...

برای همون میگم همیشه زیاد طرفش نرین چون خیلی فرقه ای و منحرف کننده ولی من تاثیر خواستن از خود خدا رو بهتر درک کردم تا با قانون جذب خیلی سریعتر به خواسته هام میرسم با یک صلوات

مدیتیشنی که فارسی باشه به نظرم خطری نداره اما از سابلیمینال که انگلیسی هست باید ترسید...بعضیاش اشاعه ...

آره ولی این مدیتیشنای گروهی جدیدا تو اینستا راه افتاده به نظرم خطرناکه و من اصلا اعتماد ندارم امروزم تو یه پیجی که تقریبا بهش اعتماد دارم در مورد انرژی ماه نو گفتن و نوشتن آرزو و یه سری مراحل داشت که انجامش دادم حس میکنم شبیه آدمای خل و چل خرافاتی شدم 😂

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
ببین خیلی اهمیت نده اگه واقعا جفت روحی باشید به هم می رسید ... تلاش نکن برا رسیدن. ‌‌. کلا هر چیزی ت ...

من پارسال کاملا اتفاقی یه نفر رو دیدم و در اولین دیدار چنان جرقه قوی تو وجودم شکل گرفت که هیچ وقت تجربه اش نکرده بودم قبلا شده بود از کسی خوشم بیاد که کاملا حسش متفاوت بود مثلا قبلا موقعه ای که اونز که ازش خوشم میومد رو میدیدم اضطراب میگرفتم قلبم تند میزد ناآروم میشدم نمیتونستم با تمرکز حرف بزنم  هول میشدم ولی این آدم کاملا یک حس متفاوت بود چنان آرامشی داشتم که تابحال تجربه نکردم همش دلم میخواست باشم و باهاش حرف بزنم برعکس قبلا که چشم میدزدیدم برای این ادم با شجاعت و اشتیاق تو چشماش نگاه میکردم و حرف میزدم و تا مدتها بعد دیدنش چنان انرژی در درونم احساس میکردم که با خودم میگفتم از پس هر کاری برمیام یه چیز عجیب دیگه اینکه تا چند ماه بعد دیدنش بوش رو کاملا واضح احساس میکردم بوی عطر نه بوی تنش و چنان واضح بود که گاهی واقعا تعجب میکردم یه اتفاق جالب دیگه اینکه چند روز بعد از دیدارش یه دختر خانمی تو پیاده رو بی هوا بهم گل رز داد و من یجورایی مطمئنم بیربط به حس و انرژی درونم که از این ادم گرفتم  نبود خودم خیییییلی راجبش این ادم و حسی که لود فکر کردم با نتیجه ای نرسیدم حالا نمیدونم همونی هست که شما میگین یا نه و برام خیییییلی سواله که اونم همین حس رو داشته یانه چون تو دفعه بعدی که دیدمش راجبم کنجکاوی میکرد و موقعه حرف زدن مکس میکرد انگار تو ذهنش کنکاش میکنه

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
برای همون میگم همیشه زیاد طرفش نرین چون خیلی فرقه ای و منحرف کننده ولی من تاثیر خواستن از خود خدا رو ...

آره قطعا ادم به هر چیزی ایمان قلبی داشته باشه بهش میرسه.... حالا با یک صلوات ...

آره باید مراقب بود خیلی.... ادم باید مطالعه شو بالا ببره تا قدرت تشخیص سره از ناسره به دستش بیاد .... هر چیزی رو نپذیره.... 

اونایی که مربوط به تصویر سازی هست هیچ اشکالی نداره اما میگم اونایی که به زبان دیگری هست یا نامه به فلان فرشته و اینا رو من قبول ندارم .... ماهیت فرشتگان مگه چقدر توی قرآن مشخصه که اینا اسمم براش گذاشتن؟

برای همین به قول شما باید خیلی مراقب بود 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز